Чт, 2024-03-28, 20:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:00
Шкільна форма 2017 - актуальні тенденції стилю і моди
Інші останні Новини України

Кожна дитина повинна відчувати себе комфортно в одязі під час навчання і за межами навчального закладу. Щорічно змінюються віяння моди, але основні тенденції шкільної форми 2017 року представлені в каталозі онлайн-маркету TIMBO. Перед тим як приступити до вибору вбрання, зверніть увагу на деталі:

• Матеріал. На теплу пору року віддайте перевагу бавовні та льону, на холодну пору - вовни, Коттон або кашеміру. Синтетика в складі додасть тканини довговічності.

• Кольори. Для навчальних закладів найкраще вибирати одяг нейтральних або пастельних відтінків (сірий, коричневий, бордовий, бежевий, темно-синій і ін.).

• Крій. Для зручності дитини краще взяти одяг трохи більше, щоб не утрудняти рухів на уроках або під час перерви.

• Якість одягу. Пам'ятайте, що тканина не повинна виділяти будь-якої запах і не фарбувати шкіру при терті.

• Зверніть увагу, при яких температурах можна прати виріб і яким способом. Дуже часто можливе прання тільки в хімчистці або ручна.

школьная форма 2017

Неправильно підібране вбрання може привести до захворювань шкіри, застуд або зіпсувати настрій дитині. Шкільна форма 2017 відрізняється різноманіттям моделей і широкою гамою кольорів, що безсумнівно, порадує батьків і самого школяра.

Як вибрати шкільну форму в інтернет-магазині?

Перед покупкою рекомендуємо запитати у класного керівника, чи є які-небудь обмеження в форматі одягу в навчальному закладі. Якщо ж їх немає, крім звичних спідниць і блузок для дівчаток і брюк, сорочок для хлопчиків можна придбати шорти, сарафани або комбінезони.

Щоб допомогти дитині налаштуватися на робочий настрій, віддайте перевагу темно-синім, зеленим або глибоким сірим відтінкам. Дані кольори активізують розумові здібності і заспокоюють нервову систему. Враховуйте, що у дитини має бути як мінімум 2 наряду на кожну пору року.

Для правильного вибору шкільної форми в інтернет-магазині потрібно зняти мірки, незалежно від того, підбираєте ви наряд хлопчикові чи дівчинці. Вимірювання краще проводити щільно по фігурі, але зберігати в запасі 1-2 см. Також постарайтеся, щоб дитина була розслаблений, отримані дані обов'язково порівняйте з таблицею розмірів і підберіть максимально відповідний. Якщо у вас вийшов прикордонний розмір, віддайте перевагу більшому, адже діти швидко ростуть.

Де вигідно купити шкільну форму високої якості в Україні?

В інтернет-магазині TIMBO представлений широкий асортимент дитячого одягу. Ви можете купити шкільну форму для хлопчиків або для дівчаток високої якості за доступними цінами. На сторінках онлайн-маркету ви знайдете наряди не тільки повсякденні, але і для урочистих заходів. Консультанти на сайті допоможуть підібрати необхідні моделі і оперативно оформлять замовлення. Слід зазначити, що оплата за товар проводиться тільки після підтвердження його наявності на складі. Для зручності клієнт сам вибирає зручні способи оплати (готівковий, безготівковий або накладений платіж) і доставки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 840 | Додав: admin | Теги: шкільна форма 2017 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]