Ср, 2024-04-24, 21:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:57
Шлях до успіху: як віднайти його
Інші останні Новини України

Шлях до успіху: як віднайти його

Часом думаєш про те, що раптом ти не в змозі зробити те, що запланував в життя. І всі ці створені раніше думки порожні, і ти лише тішиш себе надією на майбутнє. Чому часто ми не можемо пояснити те, що здавалося очевидним і простим, але ми не зуміли вчасно усвідомити це, і вжити відповідних заходів. Адже що заважає людині бути успішною? Тільки вона сама. Страх і пристрасті душі роблять людину слабкою, і нерозумною. Порожньою і пригніченою. Адже тільки людина, яка ризикне і поборе свій страх доб'ється успіху. До речі, корисно буде всім прочитати інформацію на сайті ican.org.ua, про те як жінки домоглися успіху самі.

Основним бар'єром до успішності є: "людський страх". Тільки він заважає людині жити, він - "Страх Життя", позбавляє людину повноти цього самого життя. Ніхто не в силах заборонити людині того, що вона хоче робити. Але люди часто боятися дивитися один одному в очі.

І щось неприємне внутрішнє відчуття, і відчуття, яке пригнічує в людині її сьогодення, її істинну природу. Повноцінної істоти. Яка з самого початку створена неупередженою і вільною істотою. Люди перебуваючи в ступорі душі, не в силах змінювати своє життя і не в змозі переробити його на краще.

Страх - ось що відрізняє одну людину від іншої. Ось що змушує людей, бути рабами інших людей. Безумовно, страх необхідний і часто буває корисним. Він оберігає від дурниць, які ми так любимо робити.

Щоб домогтися успіху не тільки в бізнесі, а й в житті в цілому, потрібно навчитися чинити опір своїм внутрішнім слабкостям (пристрастям душі). Без умови внутрішньої боротьби зі слабостями, не можна встояти і бути дійсно впевненим в собі, і по-справжньому щасливою людиною.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 749 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]