Чт, 2024-04-25, 09:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
Шон Карр відмовляється розповідати журналістам про свою дружину. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Між Євгенією Тимошенко та Шоном Карром, здається, таки пробігла чорна кішка. Напередодні у "ТСН-особливе" розповіли про розлучення пари, посилаючись на власні джерела. Аби з'ясувати все з перших вуст, журналісти вирушили до Британії і знайшли Шона Карра.

У британському графстві Корнвол мешкає не більш ніж п'ятнадцять тисяч жителів і саме тут "ТСН-особливе" знаходить гурт DVS (Death Valley Screamers). Назва гурту українською перекладається як "Смертельна долина крикунів".

Перед початком концерту "ТСН-особливе" зустрічає учасників гурту. З британцем Шоном грають два українці - Сергій та Володимир. Попереду у них 11 концертів.

Працювати з британським фронтменом DVS Шоном Карром їм подобається - майже не сваряться, один одного розуміють. Про нещодавні негаразди в сім'ї Тимошенко чоловіки намагаються не говорити. Хоч і зізнаються - Шону зараз непросто.

А от питання про начебто розлучення Євгенії з Шоном у них викликає посмішку. Обговорювати його музиканти не хочуть. В Україні подейкують, що стосунки з Євгенією дали тріщину через те, що Шон полюбляє хильнути зайвого. Сергій та Володимир це теж намагаються спростувати.

Напередодні сам Шон Карр назвав чутки про розлучення "маячнею". У клубі він був тверезий і спілкуватися, а тим паче коментувати взаємини з донькою екс-прем'єра, рішуче відмовляється.

На захист Шона стали менеджери гурту. Вони попросили покинути клуб, а за кілька хвилин до клубу під'їхала і поліція. Разом з охороною вона пильнувала, щоб "ТСН-особливе" не побачила концерту Шона Карра.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 1336 | Додав: nowyny | Теги: Шон Карр, Євгенія Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]