Чт, 2024-04-25, 22:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:23
Шпаківні для людей у Києві можуть з'явитись
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У столиці проходить відкритий архітектурний конкурс Holosiiv Urban Contest на кращі рішення малих архітектурних форм для території, прилеглої до Національного природного парку «Голосіївський».

Київська студія Smart Design запропонувала ідею критих лавочок, назвавши свій проект fuglekasse, що в перекладі з данської означає «шпаківня». «Це затишне місце в парку, в якому можна сховатися, – зазначають дизайнери. – Адже люди – як птахи: літають, але завжди повертаються додому!»

Мета Holosiiv Urban Contest – «створити гарне і комфортне міське середовище». На конкурс можна подавати проекти лавочок, урн, зупинок громадського транспорту, вуличних ліхтарів, велосипедних стоянок, а також ідеї арт-об'єктів. За словами організаторів, ці рішення повинні бути як оригінальними, так і практичними.

Переможець Holosiiv Urban Contest отримає приз у розмірі 10 тисяч гривень. А його проект буде реалізований на одній з вулиць Голосіївського району.

Конкурс проводить українська студія дизайну Interior LAB. Заявки приймаються до 15 травня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: шпаківні для людей, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]