Пт, 2024-03-29, 06:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:34
Штаб АТО - за добу бойовики 25 раз обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Інші останні Надзвичайні новини

Двоє українських військових загинули, ще троє отримали поранення

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Так, за минулу добу російсько-терористичні бандформування 25 разів відкривали вогонь по українських підрозділах. При цьому майже половина цих порушень характеризується використанням противником артилерії та іншої зброї, забороненої мінськими угодами.

Таким чином, в результаті бойових дій за минулу добу загинуло двоє українських військових, ще двоє бійців сил АТО отримали вогнепальні поранення, один отримав бойову травму.

На Донецькому напрямку зафіксовано більшість ворожих обстрілів -12. "Під мінометний вогонь противника вчора потрапили наші оборонні позиції в районі Луганського, Пісків та Авдіївки. Там же, а також поблизу Верхнеторецька і Кам'янки, бойовики систематично били з гранатометів різних модифікацій, великокаліберних кулеметів, на окремих ділянках - з озброєння БМП.

Крім того, неподалік Кам'янки вже пізно ввечері "працювали" ворожі снайпери", - йдеться в повідомленні.

На Приморському напрямку бойовики 8 разів відкривали вогонь по опорним пунктам сил АТО. Під вогонь потрапили українські опорні пункти поблизу Красногорівки, Водяного, Широкіно і Гнутово.

На Луганському напрямку бойовики обстріляли опорні пункти ЗСУ чотири рази неподалік Кримського, Станиці Луганської та Щастя. Нагадаємо, під Кам'янкою бойовики з великими втратами відступили на вихідні позиції.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 805 | Додав: adminA | Теги: Донбас, позиції ЗСУ, 25 раз, обстріл, штаб АТО, бойовики, Доба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]