Пт, 2024-03-29, 13:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:56
Штаби кандидатів у президенти Аваков звинуватив в розпалюванні ненависті в суспільстві
Інші останні Кримінальні новини

Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті в суспільстві

Він закликав штаби конкурентів на виборах "зупинитися".

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звинуватив штаби кандидатів у президенти в розпалюванні ненависті в суспільстві. Про це він написав у ніч на неділю на своїй сторінці в Facebook.
 
"Це робота штабів така? Розмотувати до незмоги спіраль ненависті в суспільстві? ... Штаби політиків!? Адже це ви, які називають себе чесними і прекрасними - посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші... А при світлі дня - в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості!", - зазначив Аваков.

За словами міністра, "це не політика, і не виборча кампанія - це бл*дство".

Аваков повідомив, що в Кривому Розі на підході до мітингу одного з кандидатів у президенти зупинили громадянина з 10 літрами зеленки.

"В 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів... З глузду з'їхали зовсім?", - запитує він.

"Мені зателефонував один товариш – це, каже, свавілля, чому поліція виводить з мітингу кандидата Х. людей? Вони ж просто стоять і не нападають поки ні на кого. Обурюється. А те, що в кишенях у порученців одного штабу проти іншого, які "просто стоять" - фінка і кастет з петардою, газ черемха і флакони з зеленкою - серед збору тисячі людей - нічого?", - зазначив Аваков.

Він закликав штаби конкурентів на виборах "зупинитися".

"Зберіться, панове кандидати, домовтеся, як вести чесну конкуренцію і не втратити країну, не розміняти все ненависть і підлі провокації. Адже це так приємно - чесно виграти вибори", - пише міністр.

Нагадаємо, поліція затримала близько 10 активістів, які збиралися на мітинг до Юлії Тимошенко, щоб спитати в неї "Хто вбив Катю Гандзюк?".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 967 | Додав: adminA | Теги: штаби кандидатів, аваков, розпалювання ненависті, Президенти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]