Чт, 2024-04-25, 00:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:00
Штормове попередження оголошено в Україні, очікуються зливи, град та шквали
Інші останні Прогноз погоди

За прогнозами синоптиків у другій половині дня 15 червня в західній частині, 16 червня в країні, окрім східної частини, вночі і Приазов'я, будуть грози, місцями сильні зливи, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, 15 червня в західній частині подекуди 24 м/с.

Про це в понеділок, 15 червня, повідомили в прес-службі Департаменту ДАІ МВС України.

У зв'язку з цим Державтоінспекція закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху – не перевищувати швидкість, дотримуватися безпечної дистанції та правил паркування, відмовитися від ризикованих маневрувань.

У ДАІ рекомендують водіям і пішоходам у разі недостатньої видимості, надто з настанням сутінків, обов'язково виділити себе на дорозі.

"Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи - по можливості використовувати світлий одяг і світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора на столицю Грузії налетіли зливи з градом, що спричинило розлив річки Вере. Внаслідок повені затоплено житлові будинки та будівлі, пошкоджено дороги, інфраструктуру, із зоопарку втекли десятки хижих звірів. В результаті повені, за останніми даними, загинули 13 людей. У Грузії 15 червня оголошено днем жалоби.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: Україні, зливи, град та шквали, штормове попередження | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]