Пт, 2024-04-19, 03:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:38
Сили АТО утримують позиції. Бойовики застосували БМП. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

На сході України підконтрольні Російській Федерації бандитські угруповання не припиняють чинити збройні провокації проти сил АТО, застосовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

В Станиці Луганській вночі стріляли, поранений прикордонник - Тука
Влітку 2014 року Росія понад 300 разів обстріляла територію України з "Градів" - Bellingcat

Так, протягом минулої доби бойовики 79 разів відкривали вогонь уздовж всієї лінії фронту.

Зокрема, із мінометів калібрів 120 мм та 82 мм в напрямку Авдіївки - 4 рази, Зайцевого – 3, два обстріли позицій сил АТО скоєно в районі шахти "Бутівка" та по одному поблизу Красногорівки, Пісків, Опитного, Березового та Кримського.

В районі Тарамчука опорні пункти ЗСУ поруч з мінометами було обстріляно зі ствольної артилерії калібру 122 мм. В районі Лебединського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, а в Майорську та Опитному вів вогонь з озброєння БМП.

Також було неспокійно в районах Луганського, Широкиного, Лебединського, Мар’їнки, Невельського, Верхньоторецького. Тут незаконні збройні формування вкотре порушили режим тиші, використовуючи стрілецьку зброю та гранатомети.

З метою утримання своїх позицій українські військові 18 разів відкривали вогонь у відповідь.

Напередодні повідомлялося, що бойовики на Донбасі зменшили кількість обстрілів позицій українських військ. "Виконавці кремлівського плану із завоювання Донбасу застосовували зброю проти українських воїнів 19 разів", - поінформували в штабі АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: БМП, сили АТО, бойовики, Позиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]