Чт, 2024-04-18, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:48
Сили АТО відбили атаку біля Новотроїцького. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики не припиняють обстріли позицій українських військових, нехтуючи будь-якими домовленостями щодо деескалації конфлікту на Донбасі, йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину.

Зафіксовано 62 обстріли позицій ЗСУ. Дедалі частіше бойовики використовують міномети.

"На Донецькому напрямку терористи здійснили 34 обстріли укріплень українських бійців. З гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру російські найманці вели вогонь по опорних пунктах поруч з Троїцьким, Красногорівкою, Опитним, Пісками, Зайцевим та Луганським", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку з 82 та 120 мм мінометів бойовики обстрілювали позиції під Гнутовим та Талаківкою, з БМП-2 під Новотроїцьким та Гранітним. З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів терористи вели вогонь по опорних пунктах поблизу Мар’їнки, наголосили у штабі.

"О 21.00 ДРГ противника з ручних гранатометів та стрілецької зброї обстріляли опорний пункт поруч з Новотроїцьким. Отримавши гідну відсіч від наших бійців з БМП-1, АГС та стрілецької зброї бойовики відійшли в напрямку Докучаєвська. Неприцільний вогонь з мінометів вівся по наших укріпленнях поблизу Водяного, Павлополя, Талаківки та Гнутового", - йдеться у повідомленні.

Напередодні глава Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що обстріли в Луганській області посилюються < / a> з кожним днем.

Раніше повідомлялося, що з Росії на контрольовану бойовиками територію зайшла колона російської військової техніки з боєприпасами. Крім того, українська сторона передала інформацію представникам СММ ОБСЄ про наявність танків, САУ і 122-мм РСЗВ "Град" у районах міст Єнакієве, Донецьк і Торез.

У результаті бойового зіткнення українські військові зайняли стратегічну висоту в Докучаєвську. Крім того, українські військові повністю відновили контроль над Широкиним. У штабі АТО повідомляли, що, залишаючи Широкине, бойовики замінували майже кожен будинок, поставивши десятки розтяжок, мін і мін-пасток.

Також українські військові через постійні обстріли терористів змушені були зайняти промислову зону біля Авдіївки Донецької області. При цьому ворог застосовував міномети забороненого калібру, автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: Атака, сили АТО, Новотроїцьке | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]