Ср, 2024-04-24, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:11
Сили АТО відбили штурм бойовиків. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися - бойовики за добу 104 рази порушили режим тиші. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"В напрямку населених пунктів Зайцеве, Опитне, Ленінське, Станиця Луганська, Новотроїцьке, шахти "Бутівка" та Авдіївки загарбники стріляли з мінометів різного калібру 21 раз", - йдеться в повідомленні.

У напрямку Новотроїцького та Луганського бойовики відкривали по українських силах вогонь з БМП, гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї.

"Поблизу наших позицій у Богданівці відбувся вогневої наліт зі ствольної артилерії", - зазначили в штабі.

Також з напрямкуу Докучаєвська зафіксовані одночасні обстріли українських сил біля Новотроїцького з мінометів калібру 120 мм, бойових машин піхоти та стрілецької зброї. Крім того, тут терористи пішли на штурм, але в результаті бойового зіткнення з силами АТО, відступили.

Всього за добу ЗСУ змушені були 16 разів відкривати вогонь у відповідь

Нагадаємо, 14 квітня, у день другої річниці від початку антитерористичної операції на сході України російські найманці продовжують відстоювати інтереси своїх покровителів за допомогою зброї. Вперто нехтуючи необхідністю деескалації конфлікту, вони вкотре безпідставно пробують звинувачувати Збройні Сили України у порушенні Мінських домовленостей та стражданні мирного населення Донбасу", - йдеться у повідомленні прес-центру.

Як повідомлялося, за минулу добу в зоні проведення АТО на сході України один військовослужбовець Збройних сил загинув, один був поранений. За минулу добу було зафіксовано різке збільшення кількості обстрілів з важкого озброєння на Донецькому напрямку. Всього противник здійснив 63 обстріли. Масштабні перестрілки сталися поблизу Авдіївки і на ділянці фронту Горлівка-Ясинувата. Бойовики і далі застосовують міномети, БМП і артилерію калібру 152 мм. На Маріупольському напрямок епіцентром бойових дій стала Мар'їнка, де була зафіксована робота снайпера. Біля Новогнатівки і Водяного противник здійснював обстріли з мінометів калібру 120 мм. На Луганському напрямку порушено режим тиші поблизу Трьохізбенки і Золотого. Всього на цьому напрямку зафіксовано 4 ворожих обстріли, один з яких - з мінометів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, штурм бойовиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]