Пт, 2024-04-19, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:35
Сили АТО відбили вилазку бойовиків біля Попасної. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу зафіксовано 52 обстріли: на Донецькому напрямку - 39, на Маріупольському - 11 та 2 - на Луганському.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Так, опорні пункти ЗСУ в Зайцевому та Авдіївці бойовики обстрілювали найбільше, використавши всі види озброєння, включно із забороненою Мінськими домовленостями зброєю - міномети калібру 120 і 82 мм, випустивши при цьому понад 130 мін.

З ПТРК російські найманці вели вогонь по опорних пунктах неподалік Попасної та Троїцького, а з БМП - поблизу Луганського та тричі біля Авдіївки.

З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв наші позиції в Новгородському та Майорську.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по захисниках Широкиного з мінометів калібру 82 мм, ПТРК та стрілецької зброї.

Ворожі снайпери обстрілювали позиції сил АТО поблизу Невельського, Мар’їнки та Красногорівки.

О 19.15 поблизу позицій сил АТО в районі Попасної ДРГ ворога у складі близько 10 осіб намагалася пробратись у тил підконтрольної ЗСУ території, але була помічена спостерігачем. Відкривши вогонь на ураження, українські бійці змусили найманців відійти.

Від опівночі обстріли припинилися.

Напередодні повідомлялося, що українські військові відбили дві атаки бойовиків у районі Новотроїцького під Маріуполем Донецької області. На цих рубежах оборони противник активно використовував 120-мм міномети, через що наші бійці відкрили у відповідь вогонь, не допустивши просування бойовиків на контрольовану Україною територію.

Як повідомлялося, Авдіївка та її східні околиці залишалася найгарячішою точкою в зоні АТО минулого тижня. Так, 10 березня українські військовослужбовці відбили напад двох диверсійно-розвідувальних груп у районі Авдіївки і Троїцького. Раніше, 9 березня, в штабі АТО повідомили, що поблизу Авдіївки бойовики, переодягнуті у форму ЗСУ, вчинили інсценовану атаку в напрямку Ясинуватської транспортної розв'язки з метою дискредитації українських військових.

Крім того, повідомлялося, що складна обстановка зберігається на Світлодарській дузі, по периметру окупованої Горлівки, а також на ділянці фронту Авдіївка - Опитне - Піски.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 769 | Додав: adminA | Теги: вилазка бойовиків, сили АТО, Попасна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]