Пт, 2024-04-19, 22:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:30
Силовики продовжують звільняти міста. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Підрозділи сил АТО вчора, 3 серпня, зайняли місто Ясинувата Донецької області, який є важливим пунктом залізничного сполучення регіону. Про це повідомляється на сайті Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

"Звільнення міста дозволило охопити Донецьк з півночі і перекрити один з важливих каналів постачання зброї і техніки для терористів. Тепер у місті проводиться операція з виявлення і знешкодження залишків терористичних бандформувань", - йдеться в повідомленні.

Крім того, українські військові розблокували дороги, що з'єднують населені пункти Дмитрівка і Дякове, наголошується на сайті.

Раніше повідомлялося, що бійці АТО з підрозділів Національної гвардії України повністю зачистили від терористів населені пункти Красногорівка і Старомихайлівка в передмісті Донецька.

За останню добу в зоні АТО загинули 5 військовослужбовців, 14 - поранені, - РНБО

Протягом останньої доби в зоні проведення АТО загинули 5 українських військовослужбовців, 14 - отримали поранення. Як передає УНІАН, про це сьогодні, 4 серпня, на брифінгу в Києві повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За останню добу у нас загинули 5 військовослужбовців. 14 - отримали поранення", - сказав він.

За словами Лисенка, ніч проти 4 серпня характеризувалася підвищенням активності бандформувань. Збільшилася інтенсивність обстрілів позицій сил АТО, в тому числі з установок "Град", танків і мінометів.

Крім того, за даними Лисенка, з території РФ протягом доби 5 разів було обстріляно позиції сил АТО, зокрема з установок "Град".

Зокрема, вчора о 21.00 під артилерійський вогонь росіян потрапили десантники в районі Червонопартизанська, під мінометний обстріл - позиції українських військ в районі Зеленопілля. Опівночі з установок "Град" російські військові обстріляли українських десантників у районі Дякове. Також російські військові відкрили артилерійський вогонь по позиціях прикордонників, а з мінометів обстріляли українських військових поблизу селища Комишне. Вогонь вівся з населеного пункту Маноцкий (РФ) у напрямку українського села Юганівка, підкреслив Лисенко.

За останню добу у звільнених населених пунктах на сході України піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій знешкодили 163 боєприпасів та вибухонебезпечних предметів, повідомив Лисенко.

За його словами, протягом останньої доби сапери обстежили 113 га територій

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: Силовики продовжують звільняти міст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]