Пт, 2024-04-19, 03:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:11
Силовики відбили атаку диверсантів біля Старогнатівки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ворог 61 раз відкривав вогонь по позиціях ЗС України, в тому числі з забороненої Мінськими домовленостями важкої артилерії. Про це сьогодні зранку, 8 серпня у своєму Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше – 32 обстріли - було на Маріупольському напрямку. 45 снарядів ворожої артилерії калібру 122 мм накрили позиції ЗСУ в населеному пункті Павлопіль.

Мар’їнка, Красногорівка, Лопаскине, Водяне та Новотроїцьке потерпали від мінометного та гранатометного вогню.

По Широкиному і Старогнатівці противник вів вогонь з кулеметів великого калібру. Там-таки, а також у Старогнатівці і Мар'їнці діяла ворожа бронетехніка. Тричі зафіксовано снайперську активність поблизу Мар'їнки і Гнутового.

Українські війська успішно відбили напад ворожої ДРГ, яка після опівночі атакувала вогневі позиції опорних пунктів захисників Старогнатівки.

Втрат серед особового складу українських захисників немає.

На Донецькому напрямку російські окупаційні війська по Луганському та Майорську випустили два десятки снарядів з важкої артилерії 122-мм калібру.

На ділянці Красногорівка - Авдіївка ворог неодноразово відкривав вогонь по позиціях сил АТО з мінометів різного калібру, зафіксовано приліт близько півсотні мін. Неспокійно було у Світлодарську, Луганському та Троїцькому, де противник застосував гранатомети. В районі Красногорівки та Луганського ворог задіяв БМП.

На Луганщині ворог відкривав вогонь з гранатометів по позиціях ЗСУ у Лопаскиному. По опорних пунктах сил АТО в районі Жовтого та Попасної противник вів здебільшого неприцільний вогонь.

По всій лінії фронту суттєво збільшилась кількість польотів безпілотних літальних апаратів. За останню добу зафіксовано 6 випадків ведення противником аеророзвідки.

Нагадаємо, 30 липня біля Мар'їнки дві диверсійні групи окупантів вчинили спробу прориву.

31 липня силовики відбили атаку біля Богданівки.

1 серпня бойовики випустили по позиціях сил АТО рекордну кількість мін.

4 серпня українська розвідка попередила про "загрозу активізації наступальних або рейдових дій окупантів з метою розширення підконтрольних територій".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: атака диверсантів, Старогнатівка, Силовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]