Пт, 2024-04-19, 08:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:05
Син Януковича став абсолютним лідером у виграних тендерах - ЗМІ
Інші останні Економічні новини
Старший син Олександр президента України Віктора Януковича є абсолютним лідером за виграними тендерами на держзакупівлі. Такі дані представлені в тендерному рейтингу Forbes.ua.

У цьому рейтингу систематизує дані загальнодержавного порталу "Державні Закупівлі", щоб дізнатися, хто більше всіх заробляє на держзакупівлі. Вважаються тільки результати тендерів, які організували державні підприємства або організації, а виграли приватні компанії. Відомості про результати тендерів зібрані з початку 2012 року.

Беззаперечним тендерним чемпіоном є президент корпорації "Менеджмент ассетс компані" Олександр Янукович, дружні до якого компанії виграли замовлення на суму майже 10 млрд грн. Найприбутковішими галузями для сина глави держави є енергетична, паливна і хімічна сфери.

У першу п'ятірку також потрапили найбагатша людина України Ринат Ахметов, голова ради директорів "Альтком" Олександр Тисленко, президент Асоціації роботодавців України Дмитро Фірташ і голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов.

Замикає десятку тендерних чемпіонів голова правління акціонерного товариства "Київметробуд" Володимир Петренко.

Зазначимо, що в квітні 2012 року авторитетний український журнал Forbes склав список найбагатших українців. Сумарний статок ТОП-100 списку зменшилося за рік після складання попереднього рейтингу на 2 млрд дол - до 54 млрд дол Син президента України, Олександр Янукович, чий бізнес в нерухомості і фінансах видання оцінило його статки в 99 млн, зайняв 98-у позицію в списку.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1029 | Додав: adminA | Теги: син Януковича, тендерах, лідером | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]