Ср, 2024-04-24, 02:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:28
Син Порошенка на довиборах у Вінницьку облраду побореться з двома кандидатами від ПР
Інші останні Політичні новини

Вінницька обласна організація партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" висунула сина екс-міністра економічного розвитку і торгівлі, позафракційного депутата Верховної Ради Петра Порошенка - Олексія своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької обласної ради по мажоритарному округу №3 у Бершадському районі (Вінницька область).

За відповідне рішення проголосували всі 29 делегатів обласної партійної конференції "Батьківщини", передає "Українські новини".

27-річний Олексій Порошенко в даний момент працює заступником генерального директора приватного акціонерного товариства "Продовольча компанія "Поділля", яке входить до складу концерну "Укрпромінвест" корпорації "Група "Укрпромінвест"(Київ).

Виступаючи перед делегатами партконференції, Олексій Порошенко зобов'язався, у разі своєї перемоги на цих виборах, вступити у фракцію "Батьківщина" у Вінницькій обласній раді.

При цьому його дід - Олексій Порошенко (батько Петра Порошенка) також є депутатом Вінницької обласної ради, але входить до складу фракції "Єдність Вінниччини".

По одномандатному округу № 14 в Калинівському районі вінницька облорганізація "Батьківщини" вирішила підтримати кандидата від партії "Всеукраїнське об'єднання" Свобода "Костянтина Васюка.

Як повідомлялося, 29 грудня 2012 Вінницька обласна виборча комісія призначила вибори 2 депутатів обласної ради замість склавших свої повноваження у зв'язку з обранням до Верховної Ради на 24 лютого 2013 року.

18 грудня 2012 Вінницька обласна рада достроково припинила повноваження 4 депутатів у зв'язку з обранням в Раду.

Зокрема, облрада припинила повноваження Віктора Тимошенко, обраного депутатом Ради як самовисуванець по одномандатному виборчому округу № 198 у Черкаській області, Миколи Джиги - як висуванця від Партії регіонів по округу № 15 у Вінницькій області, Григорія Заболотного - як самовисуванця по округу № 17 у Вінницькій області та Олександра Домбровського - як самовисуванця по округу № 11 у Вінницькій області.

Тимошенко і Джига у Вінницьку облраду обиралися за списками Партії регіонів, Домбровський і Заболотний - як висуванці від партії "Єдність".

ПР висунула Поліщука та Бурлаку кандидатами на довиборах депутата Вінницької облради

Вінницька обласна організація Партії регіонів висунула голову Бершадської районної ради Михайла Бурлаку та голову Калинівської районної державної адміністрації Василя Поліщука своїми кандидатами на довиборах депутатів Вінницької обласної ради по мажоритарних округах № 3 в Бершадському районі і № 14 в Калинівському районі (обидва - Вінницька область).

За відповідне рішення проголосували одноголосно 208 делегатів обласної партійної конференції ПР.

54-річний генерал-лейтенант міліції Василь Поліщук очолює Калинівську райдержадміністрацію Вінницької області з серпня 2011 року, а до цього з січня 2007 по березень 2010 обіймав посаду начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Вінницькій області.

57-річний Михайло Бурлака з 2006 року обіймає посаду голови Бершадської районної ради, двічі обирався туди за списками партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: довиборах, пр, Вінницьку облраду, син Порошенка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]