Пт, 2024-04-19, 11:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:31
Синоптики забороняють навіть купатися. Україні пророкують шторм і шквальні грози
Інші останні Прогноз погоди
Сьогодні в Україні у зв'язку з грозовими дощами та шквалами оголосили штормове попередження, повідомляє Укргідрометцентр. 21 липня в Україні окремі пориви та шквали 15-20 м/с, крім західних областей, місцями грози. Зазначимо, що сьогодні також штормове попередження оголосили в Криму.

За даними Регіонального центру з гідрометеорології в Автономній Республіці Крим 21 липня в Криму очікуються місцями сильні зливи, грози, град, шквал 15 - 20 м/с.

ДУ ДСНС України в АР Крим нагадало про необхідність дотримуватися заходів безпеки при перебуванні в грозовому фронті, бути вкрай обережними на дорогах і по можливості утриматися від прогулянок у гірничо-лісовій місцевості.

"Під час грози уникайте відкритої місцевості і височин, не перебуваєте під окремими деревами, електроопорами, біля металевих конструкцій, не купайтеся. У приміщеннях бажано не використовувати електроприлади і не користуйтеся телефонним зв'язком. Особливу увагу зверніть на безпеку дітей. При виникненні надзвичайної ситуації негайно повідомте за номером 101", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в обстановці таких погодних умов ДАІ України звертається до водіїв з проханням бути особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 876 | Додав: adminA | Теги: Україні, шторм і шквальні грози | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]