Вт, 2024-04-16, 12:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:31
Ситник - Фірташ купив Запорізький титано-магнієвий комбінат фактично за один долар
Інші останні Кримінальні новини

 Фірташ купив Запорізький титано-магнієвий комбінат фактично за один долар, - Ситник

Усі розслідування Національного антикорупційного бюро, пов'язані з бізнесом українських олігархів, відбуваються в умовах колосального тиску.

Як передає Цензор.НЕТ, про це в інтерв'ю газеті "День" заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник.

"Що стосується олігархів, то ми також працюємо. Наприклад, розслідуємо справу щодо керівництва "Запорізького титано-магнієвого комбінату" і бачимо, що Фірташ забрав його фактично за один долар.

Звичайно, ставити питання про відповідальність самого Фірташа поки зарано, але ми цю справа розслідуємо. Більша її частина вже в суді. Коли ми дивимося на Одеський припортовий, то там також бачимо інтереси того ж Фірташа", - розповідає Ситник.

За словами голови НАБУ, під час розслідування діяльності "Укрнафти" і "Приватбанку" Бюро бачить інтереси Коломойського, а схема "Роттердам +" "стосується інтересів Ахметова".

"Усі ці провадження є, але є і колосальний тиск, особливо щодо "Роттердам +".

Фактично всі наші подання зупиняє суд, тобто відбувається повне блокування розслідування. Така сама ситуація і у справі проти керівництва "Запорізького титано-магнієвого комбінату".

Спочатку ця справа півроку пролежала в Печерському райсуді Києва, а потім її передали в Запоріжжя. Після цього минуло ще дев'ять місяців, але прогресу все одно немає", - розповів він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 935 | Додав: adminA | Теги: один долар, ситник, Запорізький титано-магнієвий комбін, Фірташ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]