Пт, 2024-04-26, 01:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:23
Ситуація на Донбасі загострюється. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

  Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися: за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Найгарячішою точкою залишається Донецький напрямок, де бойовики 14 разів обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки та шахти Бутівка зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, а також мінометів калібру 82 та 120 мм", - відзначили в штабі.

Поблизу Луганського і Новгородського бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку по позиціях сил АТО поруч Широкиного, Гнутового, Павлополя, Комінтернового терористи відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і мінометів калібру 82 і 120 мм.

Укріплення сил АТО поблизу Докучаєвська і Березового ввечері бойовики обстріляли зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів.

На Луганщині минулої ночі було відносно тихо.

Напередодні повідомлялося, що п'ятеро військовослужбовців загинули, четверо отримали поранення. За минулу добу на лінії фронту з'явилася нова "гаряча точка" - селище Новоселівка Друга в Ясинуватському районі Донецької області, де бойовики зробили спробу штурму українського опорного пункту.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 789 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]