Сб, 2024-04-20, 01:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:54
Ситуація у зоні АТО загострилася. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в зоні проведення АТО минулої ночі загострилася.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.

Всього за минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по українським військовим.

"З настанням сутінок бойовики активно обстрілювали наші позиції поблизу Авдіївки та Опитного з великокаліберних кулеметів, гранатометів та 82-мм мінометів. А ближче до опівночі бандити вдарили по наших укріпленнях на тій ділянці лінії розмежування з мінометів калібру 120 мм", - наголошується в повідомленні.

У Красногорівці терористи застосовували автоматичні станкові гранатомети, зенітні установки, також там "працював" снайпер.

Українських військових, які несуть службу в районі Зайцевого, бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і озброєння БМП.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм по позиціях сил АТО неподалік Широкиного, з гранатометів - поблизу Гнутового. Під Новотроїцьким терористи застосували зенітну установку.

Поблизу Станиці Луганської бойовики били з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Упродовж минулої доби було зафіксовано 9 розвідувальних БПЛА бойовиків.

З початку цієї доби вже зафіксовано не менше 8 випадків застосування бойовиками зброї.

Раніше двоє військовослужбовців Збройних сил України потрапили в полон на Донецькому напрямку, зараз вони знаходяться в окупованому Донецьку. Крім того, двоє українських військових були поранені за минулу добу в результаті бойових дій з боку бойовиків в зоні АТО, загиблих немає.

У свою чергу розвідка повідомляє, що російські військовослужбовці продовжують нести втрати на Донбасі. Так, у четвер, 24-25 травня в морг Донецької обласної клінічної лікарні Калініна доставлені сім загиблих, в Донецьку клінічну лікарню №6 - дев'ять поранених російських військовослужбовців, а в Донецьку клінічну лікарню №14 - сім поранених військовослужбовців, які намагалися атакувати підрозділи АТО на Донецькому напрямку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 824 | Додав: adminA | Теги: зона АТО, ситуація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]