Чт, 2024-03-28, 19:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:02
Рейтинг світових міст з найпривабливішими жінками
Інші останні Новини світу

Авторитетне інтернет-видання Travelers Digest склало рейтинг туристичної привабливості світових міст залежно від привабливості їхніх мешканок. На думку азіатських фахівців, москвички не такі доброзичливі, як жительки Стокгольма, не такі освічені, як киянки. До того ж поступаються мешканкам Нью-Йорка в захопленні модою і не вміють танцювати, як дівчата з аргентинської столиці. І навіть жінкам з болгарської Варни вони поступилися.

Отож найпрекрасніші у світі жінки живуть у Києві. "Важко повірити, що подібна краса взагалі буває, - захоплюється гонконзьке видання. - Прогуляйтеся по Києву літнім днем, загляньте в Гідропарк (міський парк Києва на Венеціанському та Долобецькому островах між Дніпром і Русанівською протокою). Там на березі Дніпра ви зможете споглядати небувалу кількість українських красунь". Крім надзвичайної вроди, українські жінки також вкрай цікаві співрозмовники: "Вони добре освічені і завжди готові підтримати розмову про літературу та філософію".

Почесне друге місце дісталося шведкам зі Стокгольма. "Те, що ви бачите в рекламі шведського пива, - правда. У Швеції справді живуть найкрасивіші жінки світу", - зазначає Travelers Digest. Саме Швеції видання віддало пальму першості в рейтингу країн з найкрасивішими жінками. Росія в ньому, до речі, перебуває на четвертому місці. А Стокгольм - ще й столиця найкрасивіших чоловіків, в цьому списку росіян і зовсім не виявилося.

На третьому місці в рейтингу Нью-Йорк. Жінки Нью-Йорка своєю красою зобов'язані культурному і етнічному різноманіттю. "Модні тямущі дівчата, розкішні моделі й чарівні хіпстерші", - так експерти описали різноманіття фактур, що можна зустріти у "Великому яблуці".

Четверте і п'яте місця - Буенос-Айрес і Варна. Перший - батьківщина найкрасивіших жінок у Латинській Америці, впевнені творці рейтингу: "Сама атмосфера тут сповнена романтики. Відвідайте це місто й услужіть собі - попросіть навчити вас танцювати танго одну з найкрасивіших жінок, що ви колись побачите". Ну, а Варна - це просто райський куточок у Європі з теплим морем і мальовничими пейзажами. "Тутешні дівчата схожі на киянок і росіянок. Також часто високі, такі ж блакитноокі", - розповідають експерти. Але все ж мешканок болгарської Варни вони поставили вище росіянок.

"Усім тим, хто вихований на стереотипах часів холодної війни і впевнений, що росіянки нудні і невиразні радимо: відвідайте Москву і ви впевнитесь у зворотному." Високі блондинки, брюнетки. Блакитноокі богині", - такими виданню явилися жительки російської столиці. При цьому експерти зазначають, що на відміну від киянок, з москвичками не так і просто заговорити.

Слідом за Москвою в десятку міст з найкрасивішими мешканками входять Тель-Авів ("тільки уявіть, яка екзотика: темне волосся і зелені очі!"), Амстердам ("вільнодумні лібералки з хорошою освітою, які до того ж люблять повеселитися") і Сеул ("всім чоловікам подобаються азіатки, це майже науково доведений факт").

Замикає рейтинг Монреаль. Краса місцевих жінок - це бонус до європейської атмосфери цього міста, його розвиненої економіки і цікавого нічного життя, зазначають експерти: "До того ж, тут розмовляють найсексуальнішою мовою - французькою".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1088 | Додав: admin | Теги: найпрекрасніші у світі жінки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]