Чт, 2024-04-18, 16:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:52
Слідчим з особливо важливих справ Яценюк "знайшов" зарплату 30 тисяч гривень
Інші останні Економічні новини

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє, що слідчим, які розслідують особливо важливі кримінальні злочини, буде збільшена заробітна плата до 30 тисяч гривень на місяць. Про це він повідомив в інтерв'ю, оприлюдненому на телеканалі ICTV в неділю ввечері, 29 березня.

"Ми тим слідчим, які розслідують особливо важливі справи, ставимо дуже високі зарплати. Міністр (голова МВС Арсен Аваков - ред) запропонував 30 тисяч гривень. Я знайшов 30 тисяч гривень для кожного слідчого, який буде воювати з корупційною мафією в Україні", - заявив прем'єр.

Прем'єр зазначив, що в ході колегії МВС поцікавився розміром заробітної плати слідчих, які розслідують корупційні справи, на що йому повідомили, що зарплата слідчого нині становить 2300 гривень. Яценюк засумнівався, що з такою зарплатою можна ефективно розслідувати корупційні діяння.

Він заявив, що кошти на збільшення зарплат слідчих з особливо важливих справ є.

Відзначимо, Кабінет міністрів ініціює зміни до Кримінального процесуального та Кримінального кодексів України для посилення відповідальності корупціонерів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 841 | Додав: adminA | Теги: слідчим з особливо важливих справ, зарплату 30 тисяч гривень, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]