Пт, 2024-03-29, 10:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:22
Сноудена затримали російські спецслужби - ЗМІ
Інші останні Новини російської федерації
Колишній агент ЦРУ Едвард Сноуден не просто зник в московському аеропорту Шереметьєво, а, швидше за все, затриманий російськими спецслужбами. Про це повідомляє "інформоване джерело в російській столиці".

Зараз, пояснили журналістам, розглядаються різні варіанти дій правоохоронних органів. Не виключено, що американця затримають для з'ясування законності його паспорта, пише "Дождь".

Інших подробиць поки немає, але ця новина виглядає дивно на тлі недавньої заяви глави МЗС Сергія Лаврова, який з гнівом відкинув критику з боку Сполучених Штатів. Сноуден не перетинав кордон Росії і сидів весь цей час у транзитній зоні Шереметьєво, тому ніяких законних підстав для його затримання не було.

Зазначимо, Сноуден розповів про те, що спецслужби США мають доступ до інформації про клієнтів найбільших інтернет і телекомунікаційних компаній, таких як Microsoft, Skype і Facebook.

23 червня Сноуден, який перебував з кінця травня в Гонконгу, прилетів до Москви. Після прильоту до Росії, Сноуден загадково зник.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 915 | Додав: adminA | Теги: Російські спецслужби, Сноудена | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]