Пт, 2024-03-29, 10:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:19
Сьогодні "Дніпро" може гарантувати собі плей-оф, а "Металіст" спробує обіграти "Байєр"
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні ввечері відбудеться п'ятий тур групового раунду Ліги Європи. Свої матчі проведуть і два українські клуби - "Металіст" і "Дніпро". Харків'яни вдома зустрінуться з "Байєром", а команда Хуанде Рамоса в Ейндховені битиметься з ПСВ.

"Металіст" - "Байєр"

стадіон: "Металіст", Харків

арбітр: Крістіан Балаж (Румунія)

пряма телетрансляція: 20.00 на каналі "Футбол"

травмовані: Дишленкович, Соса - Белларабі, Кадлец, Сем, Топрак, Хосогаї, Швааб, Бендер, Кастро, Шюррле

Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста": "З командою з Леверкузена ми справді граємо важко. "Байєр" збалансований і надійний в обороні. Він добре себе почуває в контратаках. Сподіваюся, наші нападники нарешті заб'ють. Ми всі цього дуже хочемо".

Самі Хююпя, тренер "Байєра": "Обидві команди вже пройшли далі, але ми обов'язково будемо боротися за перше місце в групі і вийдемо на гру гранично мотивованими".

ПСВ - "Дніпро"

стадіон: "Філіпс", Ейнховен

арбітр: Карлос Клос Гомес (Іспанія)

пряма телетрансляція: 22.05 на каналі "2+2"

травмовані: ван Боммель, Тойвонен, Нарсінг, Пітерс, Строотман, Віллемс, Рітцмайєр, Свінкелс - Олійник

Хуанде Рамос, наставник "Дніпра": "Нас хвилює те, що ПСВ грає добре. Це лідер свого чемпіонату. Ми знаємо, що команда дуже високого рівня, і зараз вони ризикують залишитися поза Лігою Європи. Тож ми зіткнемося з командою, якій потрібно обов'язково вигравати. Вони будуть дуже мотивовані, адже залишилася гра проти нас і в Неаполі, де перемогти непросто. Ми готові до цього матчу. Ми виросли і додали. Потрібно випробувати свої сили проти такого суперника. Якщо нам і далі грати в Європі, то потім доведеться ще складніше, так що це буде хороший досвід".

Дік Адвокат, наставник ПСВ: "Для нас Ліга Європи дуже важлива. Ми граємо в єврокубках багато років. Це тільки думка преси, що Ліга Європи нам не потрібна, але не наша думка. Ми не захищаємо себе. Це - очевидні речі. Хто травмований - той травмований. Хто може грати - той грає".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: Байєр, Дніпро, а Металіст, плей-оф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]