Пт, 2024-03-29, 15:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
Сьогодні "Фейєноорд" протестує оновлене новачками київське "Динамо"
Інші останні Спортивні новини
Перший серйозний тест муситиме витримати сьогодні гучна літня трансферна компанія київського "Динамо". Увечері на НСК "Олімпійський" динамівці прийматимуть, в рамках першого поєдинку дуелі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, нідерландський "Фейєноорд".

"Динамо" - "Фейєноорд"

стадіон: НСК "Олімпійський", Київ

арбітр: Андре Маррінер (Англія)

пряма трансляція: о 20.00 на "2+2"

Юрій Сьомін, тренер "Динамо": "Ми не повинні підлаштовуватися під "Фейєноорд". Це їхні проблеми, скільки нападників гратиме - один, два або взагалі три. Для нас головне - вийти на свій рівень гри, який повинен бути значно вищий, ніж у попередніх іграх чемпіонату. "Фейєноорд" добре грає в атаці, і, найдивніше, що я побачив у матчі з "Мальоркою", дуже добре встигають відходити в оборону, провівши спаринг з величезною перевагою".

Рональд Куман, наставник "Фейєноорда": "Так, я переглянув багато матчів "Динамо". Команда придбала багато нових гравців. Сподобався Ярмоленко в останньому матчі з "Говерлою". Це сильний гравець, який постійно націлений на ворота. Думаю, найбільша небезпека буде виходити саме від нього. До того ж команду посилили Велозу і Кранчар".

Крім Велозу і Кранчара, які однією з головних причин переходу цього літа в "Динамо" і називали участь у Лізі чемпіонів, сьогодні зможе дебютувати і бразилець Раффаель. Він залишив свою "Герту" заради найпрестижнішого турніру континенту, в якому "Динамо" бере участь щороку, як мінімум - у його кваліфікації.

У перших поєдинках чемпіонату рівень гри столичного клубу, попри перемоги, не радував прихильників. У двох домашніх матчах вболівальники на НСК "Олімпійський" освистували команду. Фанатам залишається сподіватися, що рівень мотивації в сьогоднішньому поєдинку буде на порядок вищий. Адже очевидно, що потенціал у суттєво оновленої команди дуже високий.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: Фейєноорд сьогодні, Київське Динамо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]