Пт, 2024-03-29, 16:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
Сьогодні Німеччина і Аргентина визначать найсильнішу збірну світу
Інші останні Новини світу

Сьогодні, 13 липня, відбудеться головний футбольний поєдинок чотирьох останніх років - фінал чемпіонату світу з футболу. У ньому зустрінеться бронзовий призер світової першості 2010 року, а також Євро-2012 збірна Німеччини, і збірна Аргентини на чолі з Ліонелем Мессі.

Нагадаємо, що на ЧС-2010 команди перетнулися на стадії чвертьфіналу. Тоді Бундестім розгромив асбі-селесте з рахунком 4:0.

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов: "Я не боюся Аргентини. Ми думаємо, що здатні показати весь наш потенціал, а якщо покажемо нашу кращу гру, то переможемо. На цьому турнірі Аргентина була дуже ефективна, більш сильна в захисті, ніж у 2010-му.

Аргентина - не тільки Мессі, помилково думати так. Звичайно, він може вирішувати результат матчів, але вони дуже організовані.

Якщо ми програємо, то нічого не завалиться. У цієї команди є майбутнє".

Головний тренер збірної Аргентини Алехандро Сабелла: "Ми повинні залишитися дуже сконцентрованими і перекрити для суперника весь простір. Головне - не віддавати м'яч легко.

Німеччина завжди дуже сильна фізично і тактично. Завдяки цьому вона - команда, яка разом з Бразилією та Італією виграла більше всіх титулів. Вони працюють з м'ячем дуже добре. Нам потрібно провести ідеальний матч".
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 890 | Додав: adminA | Теги: Німеччина і Аргентина, найсильнішу збірну світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]