Пт, 2024-03-29, 07:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:36
Сьогодні Україна зіграє з Чорногорією
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні, 7 червня, відбудеться один з найважливіших відбіркових матчів на ЧС-2014 для нашої команди. Підопічні Михайла Фоменка на виїзді зіграють проти збірної Чорногорії.

У разі перемоги збірна України, яка набрала в п'яти матчах вісім очок, до мінімуму скоротить відставання від Англії, у якої на даний момент 12 очок в шести іграх, а також впритул наблизиться до Чорногорії (14 очок у шести матчах). Будь-який інший результат для нашої команди стане практично катастрофою, навіть незважаючи на те, що календар у України - цілком пристойний: залишиться провести дві гри із Сан-Марино і два домашніх поєдинки з британцями та поляками.

У Подгорицю наша команда вирушила у четвер, 6 червня, вдень, далеко не в оптимальному складі. Зокрема, українцям не допоможе дискваліфікований хавбек «Шахтаря» Тарас Степаненко, який був вилучений у матчі з Молдовою. Крім цього, травми підкосили центрального та лівого захисників донеччан - Олександра Кучера та В'ячеслава Шевчука, які у Фоменко стали основними гравцями.

Однак і це ще не все. У товариському матчі з Камеруном невеликі травми отримали Ярослав Ракицький та Євген Хачеріді і рішення про їх участь в поєдинку буде прийматися безпосередньо перед матчем.

Втім, не обійшлося без втрат і у господарів. Вже точно відомо, що матч через дискваліфікацію пропустять центральний захисник Джудович і центрхав Новакович, а в лазареті знаходяться центральні півзахисники Дрінчич і Пекович. Крім цього, травму отримав ще один захисник - Стефан Савіч. У 22-х річного захисника «Фіорентини» - забій ступні і йому вже шукають заміну. Ось такі от розклади напередодні найважливішого бою. Подивимося, чий резерв виявиться сильнішим.

Обслужить матч німецька бригада арбітрів на чолі з Мануелем Грефе. Його помічниками будуть Торстен Шиффнер і Гвідо Клефе. В якості резервного арбітра був обраний Флоріан Майєр.

Початок поєдинку - 21.30 за київським часом.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: Чорногорія, Сьогодні Україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]