Чт, 2024-03-28, 20:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:26
Сотні людей у центрі Одеси зібралися на віче. ВІДЕО
Інші останні Новини з регіонів України

У центрі Одеси сотні людей зібралися на віче пам`яті українських патріотів. О 20.00 люди зібралися на Грецькій площі. Як відзначили організатори акції, віче присвячене патріотам, які загинули під час Революції Гідності, в зоні проведення антитерористичної операції і під час масових заворушень в центрі Одеси 2 травня 2014 року, передає УНІАН.

Присутні дійшли з прапорами України, на яких - чорні траурні стрічки. Віче розпочалося з молебну представників різних релігійних конфесій.

Люди тримають запалені лампади. Також з десятків таких засвічених поминальних лампад на тротуарі виклали герб України.

На площі розгорнуто кілька великих банерів з портретами загиблих одеситів, а також з написом: "Одеса пам`ятає героїв сучасності".

Громадський порядок забезпечує велика кількість правоохоронців.

Як повідомлялося, 2 травня в Одесі мали відбутися дві панахиди за загиблими в подіях 2 травня 2014 року - в 14.00 на Куликовому полі і в 20.00 - на Грецькій площі. Панахида на Куликовому полі не відбулася через анонімни повідомлення про замінування, що надійшли до правоохоронних органів, які перевіряли територію і не пропускали туди людей. Згодом перше повідомлення про мінування не підтвердилося, однак неподалік Куликового поля в переході були виявлені гранати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: центр Одеси, віче, сотні людей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]