Чт, 2024-03-28, 16:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:32
Спалили російський прапор під Радою, сталася сутичка. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

  Під Радою спалили російський прапор, сталася сутичка

Поблизу будівлі Верховної Ради сталася сутичка між правоохоронцями та представниками ініціативи "Стоп реванш", які запалили шини та намагалися спалити російський прапор.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Поліція разом з пожежниками загасили вогонь, а також викинули за периметр наметового містечка біля Ради шини, які ще не були підпалені. Поліцейські також застосували сльозогінний газ.

Повідомлень про затриманих чи поранених наразі немає.

Акція розпочалася вранці у вівторок і проходила мирно. Мітингувальників було близько 200.

Активісти заявляють, що спаленням прапору РФ хотіли висловити протест "масовій зраді українських політиків, які обслуговують інтереси залежних від Росії депутатів".

Серед вимог активістів - ухвалення законопроекту № 7163 про реінтеграцію Донбасу, а також законопроекти № 7425 про захист української державності від проявів колабораціонізму, № 7426 про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо колабораціонізму та посилення відповідальності за державну зраду.

У поліції Києва повідомили 16 січня, що понад 3 тисячі 800 правоохоронців забезпечують правопорядок в урядовому кварталі столиці у вівторок.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 713 | Додав: adminA | Теги: російський прапор, рада, сутичка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]