Вт, 2024-04-16, 19:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:44
"Спартаку" донецький "Шахтар" програв . ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини
Донецький "Шахтар" програв "Спартаку" у Москві. Якщо у поєдинку у Донецьку "гірники" мали беззеперечну перевагу, але не змогли її втілити у забитий м'яч, то на стадіоні імені Стрєльцова таких шансів суперник не дав. Натомість, "червоно-білі" використали помилки гостей, що і забезпечило їм результат.

В атаці у "Шахтаря" можна пригадати лише один момент. Коли Дуглас Коста пробив над поперечиною після хорошого прострілу з лівого флангу. Більше справжньої небезпеки біля воріт Пєсьякова і не було. Хіба що удар головою Хюбшмана над воротами після хитрого розіграшу кутового. В інших епізодах оборона, побудована Карпіним, виглядала на голову сильніше за атаку "помаранчево-чорних", пише Чемпіон.

Що стосується гри у захисті донеччан, то тут і зовсім плачевно. Раз у раз оборона "Шахтаря" провалювався. І не тільки оборона, а і півзахист також. Майже до завершення першого тайму П'ятов рятував своїх партнерів після їхніх недбалих дій. Однак нічого він не зміг зробити, коли пенальті пробивав Мовсісян. Сам Юра його і заробив, змусивши сфолити Ракицького.

У перерві Мірча Луческу змінив фактично півкоманди, тому очікувати, що "Шахтар" заграє краще, не доводилося. Помилок стало ще більше. Апогеєм цього стали провали Воловика. Спочатку його на виході підстрахував Каніболоцький, а з другої спроби "Спартак" забив. Це Яковлєв обікрав Воловика, коли на того поперечний пас віддав Срна.

Якось зовсім непереконливо виглядали підопічні Мірчі Луческу у Москві. Заряду Кости вистачило лише на тайм, а без своїх лідерів - Фернандіньо та Мхітаряна, який десь зник - "Шахтар" постав беззубим в атаці. Новачки команди наразі у гру входять важко. Веллінгтон кілька разів потрапляв в об'єктиви телекамер, а от Фреда помітно не було. Та і Луїс Адріано якось розчинився на полі.

Отож, "Спартак" заслужено обіграв "Шахтар" і піднявся на друге місце у турнірній таблиці Об'єднаного турніру. У цих команд по чотири пункти, але москвичі вище за рахунок перемоги в очному протистоянні.

Передсезонний турнір за участю пітерського "Зеніту", московського "Спартака", донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" аналітики вважають своєрідною репетицією одіозного проекту під назвою "Об'єднаний чемпіонат Росії і України".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 947 | Додав: adminA | Теги: донецький Шахтар програв Спартаку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]