Вт, 2024-03-19, 16:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:43
Спецпрокурору США зять Трампа передав документи у справі про втручання РФ
Інші останні Новини світу

Джаред Кушнер, зять та радник президента США, передав спецпрокурору США документи, які були у його розпорядженні щодо передвиборчої кампанії та перехідного періоду нової адміністрації, в рамках розслідування втручання РФ в американські вибори.

Про це повідомляє CNN.

Джерела повідомляють, що слідчі Роберта Мюллера зацікавилися зятем та радником Трампа Кушнером в рамках розслідування втручання РФ, включно з можливим перешкоджанням правосуддя при звільненні Джеймса Комі з посади глави ФБР.

Наразі незрозуміло, як поради Кушнера для президента США можуть стосуватися загального розслідування щодо втручання Росії чи потенційного перешкоджання правосуддю.

Джерела, близькі до Білого дому, говорять, що, на основі їхніх даних, Кушнер не є об'єктом розслідування.

Повідомляється, що Кушнер добровільно передав документи, які є у його розпорядженні з часів передвиборчої кампанії та перехідного періоду. Джерела відзначають, що ці документи ніяк не пов'язані з будь-якими контактами з Росією.

Як повідомлялося, Джаред Кушнер підтвердив чотири контакти з росіянами під час президентської виборчої кампанії 2016 року та після її закінчення.

На 11-ти сторінках свого звіту Кушнер розкрив подробиці контактів з росіянами минулого року.

Однак Кушнер публічно заперечив, що під час виборів вступав у змову з Росією.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 835 | Додав: adminA | Теги: зять Трампа, втручання РФ, документи, спецпрокурор США | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]