Пт, 2024-03-29, 08:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:12
Список заходів - де в Києві зустріти Новий рік
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Киянам та гостям столиці Новий рік можна буде зустріти відразу на п'яти площах - Софійській, Михайлівській, Поштовій, Троїцькій, Контрактовій, а також на Співочому полі. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"На гостей чекають концерти, вистави, танці, пісні, подарунки, різноманітні конкурси, сюрпризи, розваги, веселощі та інше", - йдеться у повідомленні.

Софійська та Михайлівська площі.

З 21.00 до 02.00 на головній сцені Софійської площі відбудеться святкова концертна програма "Новий рік між двома дзвіницями". Виступлять симфонічний оркестр "Київ Класік" та академічні солісти, а також учасники телевізійних талант-шоу. Також передбачається флешмоб "Ланцюг щастя між двома дзвіницями",

Троїцька площа (навпроти НСК "Олімпійський").

З 23.55 до 03.00 зустріч Нового року (флешмоб із глядачами). На гостей свята чекає новорічна концертна програма.

Поштова площа.

З 22.30 до 03.00 на Поштовій площі пройде зустріч Нового року з львівською групою Joryi Kloc. Організатори обіцяють веселі конкурси, призи, флешмоби, дискотеку і смачну їжу. Рівно опівночі відвідувачі концерту зможуть відпустити в повітря повітряні кульки з бажаннями.

Співоче поле.

З 22.00 до 03.00 відбудеться святковий концерт, конкурси та ігри для дітей. Пригощати відвідувачів будуть смаколиками української та французької кухні.

Контрактова площа.

З 23.00 до 05.00 гуляння у новорічну ніч на Контрактовій площі. Різдвяний ярмарок та театралізовані дійства з залученням джазових музикантів.

Водночас Новий рік зустрічатимуть: у парку "Київська Русь", парку Тараса Шевченка, у Національному комплексі "Експоцентр України" (ВДНГ).

Парк "Київська Русь".

З 19.00 до 03.00 у парку відбудеться шоу-концерт двійників, на якому виступлять Boney M, АВВА та інші. На гостей чекає святкова шоу-програма з подарунками та пригощаннями, безкоштовним катанням на конях, солодкими подарунками для дітей, нічним вогняним шоу та феєрверком.

Парк Тараса Шевченка.

З 22.00 до 03.00 у парку Тараса Шевченка затишне святкування сімейного Нового року з музичним супроводом. Для гостей підготували безліч квестів з призами та подарунками.

Національний комплекс "Експоцентр України" (ВДНГ).

З 22.00 до 03.00 відбудеться концерт "Зоряний Новий рік", в якому візьмуть участь "ТНМК", "Антитіла", учасниця "Х-Фактору" Наталія Папазоглу і багато інших.

Нагадаємо, новорічної ночі наземний міський транспорт Києва працюватиме до 4 години ранку, фунікулер - цілодобово, роботу метрополітену продовжено на три години.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 814 | Додав: adminA | Теги: зустріти Новий рік, Заходи, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]