Чт, 2024-04-18, 14:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:52
Співачці Корольовій СБУ заборонила в'їзд в Україну
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Служба безпеки України (СБУ) заборонила в'їзд в Україну співачці Наташі Корольовій (справжнє прізвище – Поривай). Документ, що підтверджує це, виклав у Facebook громадський діяч, лідер "Братства" Дмитро Корчинський.

СБУ ухвалила це рішення у відповідь на звернення нардепа від Радикальної партії Оксани Корчинської. Співачці заборонили в'їзд в Україну з 12 жовтня на 5 років. Причини заборони не уточнюються.

Водночас, вивчивши таке ж звернення щодо російського актора Марата Башарова, СБУ не отримала інформації, що його діяльність суперечить інтересам нацбезпеки України, тому підстави для заборони йому в'їзду відсутні.

Разом з тим заборонений в'їзд акторці, з якою Башаров грає у виставі "Сублімація кохання" Ірині Медведєвій. Саме цю постановку вони повинні були показувати в Києві.

Зауважимо, що на 14 грудня у Палаці "Україна" було заплановано концерт Корольової.

Серед гостей вечора мав бути Олег Винник, Гарік Кричевський, Тарзан і Павло Зібров.

Однак навколо виступу розгорівся скандал. Так, блогер Марат Сайфулін на сторінці в Facebook нагадав співачці, що в 2015 році вона грала одну з головних ролей у фільмі "Будиночок на півдні в Криму". Таким чином блогер запідозрив Корольову підтримки анексії Криму. Також дісталося від Сайфуліна і директору палацу "Україна" Роману Недзельському.

"14 грудня в палаці "Україна", директором якого є другий чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський, відбудеться концерт російської поп-зірки, яка відкрито підтримала окупацію Криму Московією. Вона знімалася в одній з головних ролей у фільмі "Будиночок на півдні в Криму ", - написав блогер.

Своєю чергою Недзельський підтримав Корольову.

"Наташа Корольова - киянка, її мама Любов Поривай, громадянка України. І, до речі, саме мати Корольової - організатор концерту, а палац "Україна" їй у цьому допомагає, оскільки сім'я артистки живе не тут, а в Майамі. Вважаю, ми повинні збирати, а не розсіювати таланти. А ті, хто лають Корольову за зйомки в Криму у фільмі "Будиночок на півдні" з подивом дізнаються, що зйомки відбувалися ще до анексії півострова", - цитує Недзельського "КП в Україні".

Зазначимо, що Корольова народилася в Києві. Її мати - Людмила Іванівна Поривай - є професором, заслуженою артисткою України, диригентом хорової капели "Світоч".

За інформацією ЗМІ, під час Євромайдану Корольова підтримувала революцію, приносячи медикаменти та гроші. Двоє братів брали участь у Євромайдані.

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що має намір звернутися в СБУ із запитом щодо встановлення заборони на в'їзд в Україну російським артистам, які виступали в тимчасово окупованому Криму.

6 жовтня Верховна Рада відхилила проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження використання медійної продукції держави-агресора (№ 4303). Законопроектом передбачалося заборонити гастролі артистів держави-агресора без їх заяви про засудження окупації Росією території України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: в'їзд в Україну, заборона, співачка Корольова, СБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]