Пт, 2024-04-19, 19:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:33
Співпрацювати із занадто юними і занадто худими моделями журнал Vogue відмовився
Інші останні Новини світу

Журнал Vogue - одне з найбільш впливових видань у світі моди - відмовився від роботи із занадто юними і занадто худими моделями. Свої підписи під відповідною угодою, повідомляє Lenta.ru посилаючись на Associated Press у четвер, 3 травня, поставили всі 19 головних редакторів журналів Vogue, які походять з різних країн світу.

Головні редактори Vogue, оголосив видавничий будинок Conde Nast International, який випускає журнал, погодилися не працювати "з моделями молодше 16 років, а також з тими, у кого є ознаки порушення харчової поведінки".

В рамках нової редакційної політики, на кастингах у моделей будуть просити пред'явити посвідчення особи, що підтверджують вік. Vogue також має намір сприяти "створенню здорових умов для роботи" під час зйомок і дефіле, включаючи забезпечення моделей харчуванням.

Крім того, видання закликає дизайнерів "задуматися про наслідки неправдоподібно маленьких розмірів пробних зразків одягу, через які доводиться залучати до роботи надмірно худих моделей".

У США, Великобританії, Франції та Китаї Vogue почне працювати вже починаючи з червневого номера, в Японії - з липневого.

Можливість введення заборони на роботу з дуже худими і занадто юними моделями в інших виданнях Conde Nast, в числі яких, наприклад, журнал Glamour, поки не розглядається, повідомила прес-служба видавничого дому.

Нагадаємо, що у Миколаєві показ спідньої білизни в нічному клубі закінчився скандалом. Моделі, які напівоголеними дефілювали в нічний час у дорослому розважальному закладі, виявилися неповнолітніми. Щоправда, організатори конкурсу, у межах якого і відбулася демонстрація спіднього, нічого забороненого у своїх діях так і не вгледіли.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: худими моделями, Журнал Vogue відмовився співпрацюва, юними | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]