Вт, 2024-04-23, 22:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:47
Сподівається отримати написані на нього скарги, аби на кожну дати пояснення Холодницький
Інші останні Кримінальні новини

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький подав до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів заяву про готовність давати пояснення щодо поданих на нього скарг.

Про це повідомляє Українська правда.

«Був я у КДКП. Залишив заяву про бажання ознайомитися зі скаргою та додатками до неї. На жаль, члена КДКП не виявилось на місці, він призначив на завтра зустріч», – сказав Холодницький.

Він додав, що станом на 17 квітня «жодних матеріалів скарги не бачив» і очікує, що побачить їх 18 квітня.

«Завтра поїду до КДКП, ознайомлюся. Якщо буде змога, візьму скаргу, я маю також право отримати копії додатків. Візьму цю скаргу, піду до себе на роботу, буду займатися робочими справами. А по завершенні робочого дня сяду і буду писати власні пояснення і буду давати відповіді по кожному з фактів, що описані у цих скаргах», – сказав Холодницький.

Він прогнозує, що всі пояснення зможе надати за кілька днів.

«Я не зацікавлений в тому, щоб затягувати процес. День-два, максимум три мені достатньо буде, щоб ознайомитися і дати власні пояснення», – сказав керівник САП.

Холодницький запевнив, що також надасть усі документи, які попросить КДКП.

«Звичайно, надам доступ. І буду клопотати – хай поспілкуються з тими прокурорами, на яких я нібито тиснув – хай поспілкуються. Якщо кажуть, що тисну на суд – то хай скажуть і судді, чи на кого тиснув, з ким говорив і як саме це було», – підсумував Холодницький.

Нагадаємо, у березні з’ясувалося, що в кабінеті глави САП Холодницького була встановлена прослушка. «Жучки» нібито були прикріплені до стінки акваріума. Їх встановили на початку лютого, а виявили 6 березня.

З’ясувалося, що справу стосовно Холодницького веде Генпрокуратура із застосуванням обладнання НАБУ.

Учора Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що в записах, зроблених в кабінеті керівника САП Назара Холодницького, немає підстав для кримінального переслідування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 691 | Додав: adminA | Теги: скарги, пояснення, Холодницький | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]