Пт, 2024-03-29, 08:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 101 102 103 104 105 ... 142 143 »


Ігор Львов (київська школа-ліцей №298, «Освіта») та Владислав Яменко (київська ЗОШ-168, ФСТ «Спартак») відзначилися у класі човнів «Кадет». Вони успішно подолали всі заїзди і в підсумку фінішували першими.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-08-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Украинка Дарья Ковалева завоевала золотую медаль в соревнованиях по боулингу на Всемирных Играх в колумбийском Кали.




18-летняя харьковчанка Элина Свитолина поставила очередной личный рекорд в рейтинге WTA.




Минулими вихідними відбувся 4-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Слідом за "Дніпром", своєї першої поразки в чемпіонаті зазнали динамівці Києва.




Наставник киевского "Динамо" Олег Блохин прокомментировал действия арбитра Виктора Швецова в поединке с донецким "Шахтером".



У суботу, 3 серпня, на чемпіонаті світу з водних видів спорту в Барселоні українська плавчиня Марія Лівер встановила рекорд України і пройшла до півфіналу чемпіонату.




Харьковскому "Металлисту" грозит трехлетнее отлучение от участия в континентальных турнирах, проводимых под эгидой УЕФА.




Сегодня, 2 августа, в Барселоне (Испания) продолжается чемпионата мира по водным видам спорта. Завершилась утренняя программа в соревнованиях по плаванию.




Одесситы поедут в Белград с запасом в два мяча, а донецкому клубу дома придется отыгрываться у дебютанта еврокубков .




Одеському "Чорноморцю" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи випала зустріч з куди більш серйознішим суперником, ніж молдавська "Дачія".


У п'ятницю 2 серпня, матчем між "Іллічівцем" та "Карпатами", стартує 4-ий тур Чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. Став відомим розклад телетрансляцій матчів 4-го туру Прем'єр-ліги.



На чемпионате мира в Барселоне, 31 июля, 15-летняя украинская пловчиха Виктория Солнцева опередила участниц Олимпийских игр в финале мирового первенства в плавании на 100 м брассом.




"Металлист" и "Зенит" победили в выездных матчах и близки к выходу в решающий раунд квалификации .


Харьковский «Металлист» сегодня сыграет с греческим ПАОКом первый матч третьего квалификационного раунда Лиги чемпионов-2013/2014. Игра в Салониках начнется в 21:00 по киевскому времени.




Дебютувати у Лізі чемпіонів харківський "Металіст" буде без своїх лідерів - Клейтона Шав'єра і Олександра Горяїнова.