Чт, 2024-04-25, 06:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 107 108 109 110 111 ... 142 143 »

Екс-капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко досить успішно перекваліфікувався на гольфіста. Легенда українського футболу виграв турнір в Англії Queenwood Golf Club, який є етапом підготовки до серії турнірів Єврочелендж-туру.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




11 травня, в Форт-Беннінг (США) розіграний черговий комплект нагород у рамках другого етапу Кубка світу з кульової стрільби, де срібло завоював українець Роман Бондарук.


На посту наставника луцької "Волині" Анатолія Дем'яненка замінив Віталій Кварцяний. Офіційний сайт клубу повідомляє, що 59-річний фахівець був представлений футболістам і адмінперсоналу команди в якості виконуючого обов'язки головного тренера.




4 травня в Харкові завершився центральний матч 27-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому місцевий "Металіст" обіграв київське "Динамо" з рахунком 2:0.


Український боксер Володимир Кличко захистив титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBA, WBO, IBF і IBO. У 12-раундовому бою в Маннгеймі (Німеччина) він виграв у італійця Франческо П'янети технічним нокаутом у 6-му раунді.



У минулому турі "Динамо" наздогнало харківський клуб за набраними очками і тепер випереджає "Металіст" у турнірній таблиці завдяки кращій різниці "забитих-пропущених".




Відбулася офіційна процедура зважування Володимира Кличка і Франческо П’янети . Українець заважив 113 кг, італієць - 109 кг.




Експертна комісія Національного олімпійського комітету (НОК) визнала гімнаста Олега Степка найкращим спортсменом України у квітні.




У неділю в Будапешті завершився командний Чемпіонат Європи з дзюдо, який приніс до чоловічої збірної України черговий комплект нагород.




Організатори мітингу передали до прокуратури звернення з аргументами на користь звільнення Дмитра і Сергія Павличенків. Павличенки оскаржують вирок.



Прямая трансляция матча "Шахтер" - "Металлист» пройдёт на канале "ТРК Украина"



Минулими вихідними відбувся 25-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. "Дніпро", в матчі туру, не дозволив на своєму полі "Шахтарю" оформити чемпіонство, зігравши внічию.




Українка Надія Кіченок стала переможницею турніру Міжнародної тенісної асоціації (ITF) у Намангані (Узбекистан), призовий фонд якого становить 25 тисяч доларів.



Після поразки 4:1 у першому поєдинку півфінального матчу з "Італійським Громом", "Українські Отамани" взяли приголомшливий реванш, розгромивши в київському "Палаці спорту" чемпіонів минулого сезону з рахунком 5:0.




У середу, 17 квітня, відбулися чвертьфінальні поєдинки Кубка України, другого за значимістю змагання країни.