Ср, 2024-04-24, 01:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 108 109 110 111 112 ... 142 143 »


Слідом за розгромною перемогою над румунами з рахунком 8:1, у стартовому поєдинку домашнього чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні IB, який проходить у Донецьку, збірна України з таким же рахунком розгромила і збірну Естонії.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-04-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Легендарний голкіпер київського "Динамо" Олександр Шовковський зібрався на спочинок. Контракт СаШо з клубом, в якому він виступає протягом 20 сезонів, закінчується після закінчення наступного сезону.




Минулими вихідними відбувся 24-й тур української футбольної Прем'єр-ліги. Сенсаційних результатів він не приніс: всі фаворити здобули прогнозовані перемоги.




Українець Артем Удачин виграв золоту медаль у ривку серед чоловіків у суперважкій вазі в рамках чемпіонату Європи з важкої атлетики, що проходить в Тирані (Албанія).




Другу нагороду до скарбнички збірної України на чемпіонаті Європи з важкої атлетики, який проходить в албанській Тірані, принесла Наталія Миронюк у ваговій категорії до 69 кг.




На останній паралімпіаді в Лондоні спортсмен завоював для України бронзу в академічній греблі. Тоді наш екіпаж обігнав команду з Китаю.


Жереб плей-оф Світової групи Кубка Девіса був надзвичайно жорстокий до збірної України. На цій стадії турніру українцям дістався найсильніший суперник з усіх можливих, перший номер посіву та найбільш титулована збірна Кубка Девіса - Іспанія.



В столиці Албанії Тирані завершилися змагання у ваговій категорії до 53 кг серед жінок у рамках чемпіонату Європи з важкої атлетики, де золоту медаль у багатоборстві виборола українка Юлія Паратова.


Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін та його колега з донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментували вчорашній поєдинок своїх команд в рамках української прем'єр-ліги, який на столичному НСК "Олімпійський" завершився вольовою перемогою "Гірників" 2:1.



На полі стадіону "Дніпро-Арена" завершилась зустріч місцевого "Дніпра" і полтавської "Ворскли" у рамках 23-го туру української прем'єр-ліги.


Збірна України (U-17) на останніх хвилинах вирвала перемогу над Німеччиною, яка приймала міні-турнір елітного раунду відбору на ЧЄ-2013 в четвертій групі, і через шість років знову завоювала путівку до фінального турніру чемпіонату Європи серед юнаків до 17 років.




На минулих вихідних відбувся 22-й тур української футбольної прем'єр-ліги. Подією туру стало повернення київського "​​Динамо" на друге місце з четвертого.



Дуже важким для "Українських Отаманів" виявився матч чвертьфіналу Всесвітньої серії боксу (WSB) проти "Бакинських Вогнів", який відбувся в столиці Азербайджану.



У головному бою київського турніру "Бокс на SUPER – швидкості" інтерконтинентальний чемпіон за версією Всесвітньої боксерської федерації (WBF) в напівлегкій вазі киянин Тимур Ахундов став новим чемпіоном WBF.




Найкращими спортсменами України у 2012 році стали фехтувальниця Яна Шемякіна та боксер Василь Ломаченко.