Чт, 2024-04-25, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 109 110 111 112 113 ... 142 143 »



У гостросюжетному матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги львівські "Карпати" дали бій донецькому "Шахтареві", але мінімально поступилися на своєму полі.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-03-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Тюмені завершилася перша частина міжнародного комерційного змагання "Кубок губернатора" з біатлону, де в жіночій гонці мас-старт друге місце посіла українка Віта Семеренко.



Полузащитник киевского "Динамо" Андрей Ярмоленко установил два рекорда сборной Украины, став наиболее стремительно развивающимся бомбардиром за всю ее историю.



У Будапешті відбувся Чемпіонат Європи з шашок-100 (стокліткова дошка) з блискавичної гри серед чоловіків та жінок, де найсильнішою в жіночому турнірі була українка Дарина Ткаченко.



В Одесі відбувся поєдинок відбіркового раунду до чемпіонату світу 2014 року, в якому національна збірна України з деякими труднощами, але все ж обіграла збірну Молдови.




Збірна України сьогодні проведе матч п'ятого туру кваліфікаційного турніру чемпіонату світу 2014 року. Суперником команди Михайла Фоменка стане збірна Молдови.




Епопею в ЗМІ з відходом головного тренера донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу завершено. Румунський фахівець поновив угоду з "гірниками", яка минала у червні цього року.




Просто неймовірний початок 2013 року для молодого центрального півзахисника Дмитра Гречишкіна.




У Москві завершилися особисті змагання серед жінок у рамках турніру "Московська шабля", які виграла українка Ольга Харлан.




Каменя на камені не залишили "Українські Отамани" від головного фаворита Всесвітньої серії боксу (WSB), азербайджанської команди "Бакинські Вогні".




У Дубаї (ОАЕ) завершився етап Світової серії зі стрибків у воду, в останній день якого українці завоювали дві медалі в індивідуальних змаганнях.


Збірна України повернулася в боротьбу за путівку на чемпіонат світу 2014 року. Підопічні Михайла Фоменка, несподівано для букмекерів і більшості експертів, впевнено обіграли міцну збірну Польщі і піднялася на третє місце своєї відбіркової групи.



На чемпіонаті Європи з боротьби, який цими днями проходить в Тбілісі, відразу чотири українки зуміли піднятися на п'єдестал. Таким чином, після трьох змагальних днів в скарбничці української збірної вже налічується сім медалей.


Один з кращих українських футболістів Андрій Шевченко не довго залишався без діла. Після завершення кар'єри футболіста, і невдалої кар'єри політика, Заслужений майстер спорту України і володар "Золотого м'яча" вирішив отримати тренерський диплом.




Дах стадіону "Народовий" у Варшаві, на якому 22 березня в рамках відбору до ЧС-2014 зіграють національні збірні Польщі та України, вирішили закрити.