Пт, 2024-04-19, 02:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 113 114 115 116 117 ... 142 143 »


Сьогодні ввечері в Іспанії, на Олімпійському стадіоні Севільї, збірна України проведе свій перший поєдинок під керівництвом нового головного тренера - Михайла Фоменка.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Українська шаблістка Ольга Харлан стала переможницею етапу Гран-прі Кубка світу з фехтування на шаблях серед жінок у французькому Орлеані.




18-річна харків'янка Еліна Світоліна стала переможницею турніру ITF Vanessa Phillips Women's tournament в ізраїльському Ейлаті.


Український боксер Максим Бурсак на прізвисько "Тигр" одержав дострокову перемогу над французом Жюльєном Марі-Сентом у бою за вакантний титул чемпіона Європи за версією Європейського боксерського союзу (EBU) в середній вазі.



Київське "Динамо" досі проявляє активність на трансферному ринку. Поки "біло-сині" намагаються посилитися Мауро Сарате з "Лаціо" і захисником "Порту" Роланду.



Ще один російський біатлоніст перебирається до України. Слідом за Марією Панфіловою, яка перейшла в українську команду кількома тижнями раніше, те ж саме зробив і член збірної Росії з біатлону Дмитро Русинов.


В контексте нынешних довольно бессмысленных рассуждений о возможности создания межнациональной лиги стран СНГ можно ностальгически вспомнить сильнейшие клубы этих республик, выступавшие в чемпионате СССР.


Фінансові проблеми деяких українських клубів сюрпризом для Федерації футболу України не стали. Як виявилося, там були готові до такого розвитку подій і готуються вжити радикальних заходів щодо зміни формату українського елітного дивізіону.




Завдяки інсайдерській інформації програма "Інший футбол" склала список із шести найбільш високооплачуваних футбольних тренерів в українському футболі.




Після двох поспіль поразок на турнірі Impact Cup від "Ференцвароша" і "Стяуа", київське "Динамо" нарешті виграло свій перший матч у 2013 році.



Сьогодні на спеціальній прес-конференції був представлений новий титульний спонсор збірної України - ним стала компанія "Епіцентр".




Жіноча збірна України з біатлону посіла 5-е місце в естафеті 4х6 км на шостому етапі Кубка світу, який у неділю завершується в Антхольці (Італія).




Українка Олена Підгрушна стала другою в гонці переслідування на етапі Кубка світу з біатлону в італійському Антхольці.




Капітан жіночої команди України Олена Підгрушна зайняла четверте місце в спринті, яким стартував шостий етап Кубка світу в Антхольці.



Найсильніша "ракетка" України Леся Цуренко продовжує свої виступи на першому в сезоні турнірі серії "Великого Шолома" - Відкритому чемпіонаті Австралії. Українка у двох сетах обіграла росіянку Дар'ю Гаврилову.