Сб, 2024-04-20, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 114 115 116 117 118 ... 142 143 »


Цуренко залишилася єдиним представником України в одиночних розрядах Australian Open. Раніше не зуміли пройти перший раунд турніру Сергій Стаховський і Елліна Світоліна.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У жіночій частині п'ятого етапу Кубка світу з біатлону у Рупольдингу (Німеччина) українка Віта Семеренко посіла четверте місце.


З п'яти українок, які намагалися пробитися в основну сітку Відкритого чемпіонату Австралії, тільки одна дійшла до фіналу. Перша ракетка України Леся Цуренко у вирішальному поєдинку зіграє з кривдницею Людмили Кіченок, туркенею Чаглою Буюкакчай.



Наступною суперницею Цуренко стане інша представниця України - одеситка Марина Залевська, що вирвала перемогу у досвідченої американської тенісистки Джилл Крейбас: 4:6, 6:2, 6:2.



Українка Валя Семиренко завоювала бронзову медаль у гонці переслідування на четвертому етапі Кубка світу з біатлону, який пройшов в німецькому Оберхофі.




6 січня на Байковому кладовищі біля могили Валерія Васильовича Лобановського зберуться футболісти, тренери, уболівальники та рідні.




Приголомшливий результат продемонструвала жіноча збірна України з біатлону, вигравши естафетну гонку на етапі Кубка світу в Обергофі.


Після тривалих переговорів два футболісти національної збірної України та полтавської "Ворскли" - атакувальний півзахисник Роман Безус та лівий захисник Євген Селін - сьогодні стали повноправними гравцями київського "Динамо".


Новорічна казка Лесі Цуренко триває. Перша ракетка України, отримавши право виступити в основній сітці турніру в Брісбені завдяки зняттю Марії Шарапової і статусу "лакі лузера", обіграла словацьку тенісистку Даніелу Хантукову і вийшла до півфіналу турніру.



У Бразилії обрали найкращого футболіста з-поміж тих, хто виступає в Європі. Володарем престижної премії Samba d`Or другий рік поспіль став центральний захисник ПСЖ Тіаго Сілва.



Вчора, 31 грудня, колишній власник і президент харківського футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський з групою компаній "DCH" придбав іншу команду - запорізький "Металург".




Новий власник футбольного клубу "Металіст" Сергій Курченко заявив про продовження співпраці з тренером та адміністраторами команди і окреслив стратегію розвитку ФК.



Український футболіст Андрій Шевченко в перший тиждень нового 2013 року вирушить у швейцарський Цюріх з почесною місією - вручити "Золотий м'яч" кращому футболісту року.


Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич заявив, що не може гарантувати виконання поставлених новим власником клубу Сергієм Курченком завдань - перемога в чемпіонаті України і місце в Лізі чемпіонів.




Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко називає антиукраїнською ідею проведення спільного чемпіонату з футболу між країнами СНД.