Сб, 2024-04-20, 05:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 142 143 »



Сьогодні відбудеться перша половина матчів заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів. Серед них і динамівське дербі в Загребі.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-12-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





У вельми знекровленому складі вирушило сьогодні вранці в Загреб київське "Динамо".



Матч шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Ювентусом", який відбудеться в Донецьку в середу, 5 грудня, обслужить бригада суддів з Швеції .




Українець Василь Іванчук посідає восьме місце серед чоловіків, а Катерина Лагно - сьоме у жінок.



Скандал у Національному олімпійському комітеті. Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання Яна Клочкова вирішила піти з поста голови Київського відділення НОК.




У неприємну історію потрапив чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF Володимир Кличко.





Футболісти київського "Динамо" упевнено перемогли у матчі 17-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги "Арсенал" - 4:0.





Українка Ганна Ушеніна вийшла у фінал жіночого чемпіонату світу з шахів, який проходить у Ханти-Мансійську (РФ).


Легендарному британському боксерові Ріккі Хаттону не вдалося тріумфально повернутися в бокс. Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях був нокаутований в дев'ятому раунді українцем Вячеславом Сенченком.





Відомий англійський фахівець Гаррі Реднапп не тренуватиме збірну України.



Як альтернативу господарі петербурзького клубу розглядають можливість заявити команду в чемпіонат однієї з сусідніх країн - наприклад, "Зеніт" міг би захищати кольори міста Севастополь.



Скандал з форвардом "Шахтаря" Луїсом Адріано, який забив гол "Норшелланду" в Лізі чемпіонів в обхід правил фейр-плей, не залишився без уваги Європейської футбольної спілки.




Сьогодні ввечері відбудеться п'ятий тур групового раунду Ліги Європи. Свої матчі проведуть і два українські клуби - "Металіст" і "Дніпро".


Сьогодні ввечері в Києві "Динамо" зустрінеться в рамках п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів із французьким ПСЖ. Тільки перемога над зоряним паризьким клубом залишає команді Олега Блохіна шанси на вихід до плей-оф турніру.


Федерація футболу України вирішила зробити пропозицію відомому англійському фахівцеві Гаррі Реднаппу. На засіданні президії ФФУ тренери клубів УПЛ більшістю голосів підтримали пропозицію Олега Лужного і Юрія Вернидуба довірити збірну України саме цьому фахівцю.