Пт, 2024-04-26, 01:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 117 118 119 120 121 ... 142 143 »


Сьогодні ввечері в Копенгагені, на стадіоні "Паркен", донецький "Шахтар" вдруге у своїй історії може забезпечити собі участь в раунді плей-оф найпрестижнішого клубного турніру континенту - Ліги чемпіонів.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Легендарний український футболіст Андрій Шевченко, який оголосив перед стартом сезону про завершення виступів заради політичної кар'єри, може повернутися у футбол.





Минулими вихідними відбувся 16-й тур української прем'єр-ліги. Ознаменувався він поразками "Шахтаря" і "Динамо":




Авантюрі президента Федерації футболу України Анатолія Конькова з призначенням на посаду головного тренера збірної України 36-річного Андрія Шевченка не судилося збутися.



Головний тренер київського "​​Динамо" Олег Блохін отримав дозвіл від лікарів повернутися на тренерську лаву під час домашнього матчу п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти французького ПСЖ.





Національна футбольна збірна України перервала свою тривалу серію без перемог, обігравши на виїзді у товариському поєдинку збірну Болгарії.



22-річна українка Наталія Татаринцева з Дніпропетровська перемогла на World Pole Sport & Fitness Championship 2012. Змагання з пол-денсу відбувалися в швейцарському Цюриху.


Голкіпер київського "Динамо" і збірної України Максим Коваль, а також лівий вінгер столичного клубу і збірної Бразилії Дуду потрапили в список 101 кращого молодого футболіста. У рейтингу іспанського видання Don Balon знаходяться футболісти, народжені після 1 січня 1991 року.



Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBF українець Володимир Кличко ще не знає хто стане його наступним суперником. Це багато в чому залежить від тих організацій, чемпіоном яких він є.




Четвертий тур єврокубків для українських клубів вийшов найгіршим у цьому євросезоні. "Шахтар" і "Дніпро" програли, Динамо зіграло внічию і лише "Металіст" здобув перемогу.



Першої поразки у груповому раунді Ліги Європи зазнав дніпропетровський "Дніпро". У четвертому турі команда Хуанде Рамоса втратила перемогу наприкінці поєдинку з "Наполі".


Сьогодні "Металіст" і "Дніпро" проведуть поєдинки четвертого туру групового раунду Ліги Європи. Харків'яни на своєму полі прийматимуть норвезький "Русенборг", а дніпропетровський клуб вирушить до Неаполя, де зіграє з "Наполі".





"Золотий м'яч" найкращого футболіста світу 2012 року за версією ФІФА його переможцю вручить Андрій Шевченко.




Минулими вихідними відбувся 14-й тур української Прем'єр-ліги. Головною подією стала битва непримиренних суперників - "Дніпра" та "Металіста".



Сплата 11 млн гривень як компенсаційний внесок в ФІБА-Європа за право проведення Євробаскету-2015 в Україні буде здійснена за рахунок паралімпійців. Про це йдеться в постанові Кабміну № 964 від 26 вересня.