Пт, 2024-03-29, 09:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 118 119 120 121 122 ... 142 143 »




Сьогодні в Будинку футболу відбулося жеребкування чвертьфінальної стадії Кубка України.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Минулими вихідними відбувся 13-й тур української Прем'єр-ліги. Криза київського "Динамо" набирає ознак системної.



Трохи менш успішним для українських клубів вийшов третій тур єврокубків у порівнянні з другим. "Шахтар", "Дніпро" і "Металіст" здобули перемоги, тоді як "Динамо" в кінцівці втратило нічию.



Єврокубковий тиждень традиційно закінчується в четвер, матчами Ліги Європи. Сьогодні поєдинки третього туру групового раунду турніру проведуть "Дніпро" і "Металіст".





Київське "Динамо" не зуміло на виїзді втримати нічийний рахунок у поєдинку третього туру групового раунду Ліги чемпіонів проти "Порту".



Чемпіон України, донецький "Шахтар" вийшов в одноосібні лідери групи Е Ліги чемпіонів. Підопічні Мірчі Луческу в прекрасному стилі на "Донбас Арені" обіграли чинного переможця турніру - лондонський "Челсі".



У Донецьку, на "Донбас Арені", сьогодні відбудеться поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів між лідерами квартету Е - "Шахтарем" і чинним переможцем найпрестижнішого клубного турніру континенту лондонським "Челсі".



На минулих вихідних відбувся 12 тур української Прем'єр-ліги. Головні події туру трапилися в Луганську і Києві - "Дніпро" на виїзді поступився "Зорі", при цьому порушивши ліміт на легіонерів, а "Динамо" вдома поступилося харківському "Металісту".



Поразкою на своєму полі завершився відбірний поєдинок до ЧС-2014 для збірної України. Першою командою, яка зуміла обіграти "синьо-жовтих" на реконструйованому НСК "Олімпійський", стала збірна Чорногорії.



Сьогодні в Києві, на національному спортивному комплексі "Олімпійський", збірна України проведе поєдинок кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2014 проти збірної Чорногорії.



Олімпійський чемпіон Лондона Олександр Усик (вагова категорія 91 кг) отримав престижну нагороду від Міжнародної асоціації аматорського боксу (AIBA) на щорічній церемонії нагородження найкращих боксерів року.



Поєдинок відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 проти збірної Чорногорії, який відбудеться 16 жовтня, пропустить центральний захисник київського "​​Динамо" Євген Хачеріді.




У Кишиневі завершився поєдинок відбіркового раунду чемпіонату світу-2014, в якому збірна Молдови приймала збірну України.



Сьогодні ввечері збірна України проведе свій другий поєдинок у рамках кваліфікаційного раунду ЧС-2014. Суперником українців стане збірна Молдови.



Поєдинок чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Володимира Кличка з поляком Маріушем Вахом, який відбудеться 10 листопада, пройде за повного аншлагу.