Чт, 2024-03-28, 10:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 121 122 123 124 125 ... 142 143 »


На Паралімпійських іграх в Лондоні збірна України завоювала вже 42 нагороди. З-поміж них 15 медалей вищого ґатунку, 12 срібних нагород і 15 - бронзових.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Відомий у минулому футболіст донецького "Шахтаря" і київського "Динамо" і тренер Анатолій Коньков обраний на пост президента Федерації футболу України на 4 роки.




Міжнародний паралімпійський комітет залишив завойоване "золото" у легкоатлетки Марії Помазан .



Черговими медалями поповнилася скарбничка збірної України на лондонській Паралімпіаді. Українка Марія Помазан завоювала золоту медаль у змаганнях з метання диска.


Україна, після бонусних балів від виходу київського "​​Динамо" до групового раунду Ліги чемпіонів і перемог "Дніпра" та "Металіста" в кваліфікації Ліги Європи, обігнала Нідерланди в таблиці коефіцієнтів УЄФА. Тепер Україна сьома.



Команда Юрія Сьоміна перший матч проведе 18-го вересня в Парижі, а підопічні Мірчі Луческу на наступний день в Донецьку битимуться з данським "Нордшелландом".



Харківський "Металіст", слідом за "Дніпром", пробився у груповий раунд Ліги Європи. На домашньому стадіоні підопічні Мирона Маркевича впевнено розібралися з бухарестським "Динамо", обігравши румунський клуб з рахунком 2:1.



У чоловічій сітці відкритого чемпіонату США з тенісу відбулися матчі першого кола. З двох українців, які кваліфікувалися на цей турнір, далі пройшов тільки один. Олександр Долгополов у важкому поєдинку зламав опір американця Джесса Левайна.



Олимпийский цикл между Пекином и Лондоном для Инны Осипенко-Радомской был насыщенным событиями



Відбулася жеребкування кваліфікації останнього в цьому сезоні турнірі "Великого Шолома" - Відкритого чемпіонату США.



Збірна України на XІV літніх Паралімпійських іграх, які пройдуть з 29 серпня по 9 вересня 2012 року в Лондоні, буде найчисленнішою з часів незалежності держави.



Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко ввійшов до списку боксерів, які успішно виступили на Олімпійських іграх та досягли успіхів в професійному боксі.




Вони розгорнули плакати із написами: "За мову до кінця", а також "Мова - це надбання тисячоліття".

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме сьогоднішній товариський поєдинок між національними збірними України та Чехії. На газон "Арени Львів" команди виведе сербська бригада арбітрів категорії ФІФА, на чолі з 39-річним Мілорадом Мажичем.



Минулими вихідними відбувся 5-й тур чемпіонату України. Лідери чемпіонату "Шахтар", "Динамо" і "Дніпро" здобули перемоги з однаковим рахунком - 4:1.