Пт, 2024-03-29, 12:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 122 123 124 125 126 ... 142 143 »


Минулими вихідними Україна надолужила згаяне в попередні змагальні дні, але тим не менш магічне число 23 нам цього разу не підкорилося. Саме стільки нагород Україна завойовувала на Іграх в 1996-му, 2000-му і 2004-му.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Всього на Олімпіаді в Лондоні медалі завоювали спортсмени з 85 країн.Бразилія офіційно перейняла олімпійську естафету.




Украинские спорсмены с 20 медалями завершили участие в ХХХ Летних Олимпийских играх.На Олимпийском стадионе в Лондоне сегодня в 23:00 по киевскому времени состоится церемония закрытия Олимпиады.



П'яту золоту медаль на Олімпійських іграх в Лондоні приніс Україні боксер із Сімферополя Олександр Усик у ваговій категорії до 91 кг.



Українка Інна Осипенко-Радомська виграла срібну медаль у веслуванні на байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів на Олімпійських іграх в Лондоні.




Півфінал Олімпійського боксерського турніру у вазі до 81 кг завершився новим скандалом.



Сьогодні на іграх у Лондоні відбудуться всі півфінальні поєдинки боксерського турніру, зокрема п'ять - за участю українських боксерів.


У штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування четвертого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. У суперники київському "Динамо" жереб визначив найсильнішого з можливих суперників - менхенгладбахську "Борусію".



Сьогодні на іграх у Лондоні відбудуться всі півфінальні поєдинки боксерського турніру, зокрема п'ять - за участю українських боксерів. Першим з них на ринг вийшов Денис Беринчик.



До свого завершення підходить Олімпіада в Лондоні. Залишилося два дні змагань, але вже зараз можна сказати, що збірна України  повторити успіх Пекіна-2008 за кількістю завойованих медалей не зможе.



Завершилися поєдинки третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. За їхніми підсумками Україна залишилася без двох із чотирьох своїх представників у цьому турнірі.


Інна Осипенко-Радомська не зуміла захистити титул олімпійської чемпіонки в спринті на 500 м у змаганнях байдарок-одиночок. Українка з перших метрів дистанції вирвалася в лідери, але на завершальному відрізку поступилася угорці Дануті Козак.




П'ять українських боксерів із семи, які кваліфікувалися на Олімпіаду-2012, привезуть на батьківщину медалі лондонських Ігор.


Як мінімум чотири олімпійські нагороди до скарбнички збірної України додадуть боксери. Слідом за Василем Ломаченком, Тарасом Шелестюком та Олександром Усиком, у півфінал лондонських Ігор вийшов і Олександр Гвоздік. Це - мінімум бронза.


Перед початком 12 дня змагань лондонської Олімпіади медальний залік продовжує очолювати Китай. За ним з невеликим відривом слідує збірна США. Господарі Ігор-2012 з упевненим відривом від переслідувачів замикають трійку. Україна поки в другому десятку.