Ср, 2024-04-24, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 125 126 127 128 129 ... 142 143 »


Криворізький "Кривбас" здобув другу поспіль перемогу на старті чемпіонату України. У матчі другого туру криворожці обіграли одеський "Чорноморець" з рахунком 1:0.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





День шахів уперше відзначають в Україні в 2012 році.


З упевненої перемоги почав свої виступи в Лізі Європи донецький "Металург". У першому матчі другого кваліфікаційного раунду підопічні Володимира П'ятенка каменя на камені не залишили від чорногорського "Челіка", розгромивши того з рахунком 7:0.



У Катовіце (Польща) проходить чемпіонат Європи зі спортивної боротьби серед кадетів. Завершився турнір у борців вільного стилю. Українці завоювали чотири нагороди - одне золото і три бронзи.



Уболівальники київського "Динамо" під час матчу першого туру чемпіонату України між "Динамо" і донецьким "Металургом", на трибунах "Олімпійського" висловили свою думку щодо мовного питання в Україні.



Учора завершився перший тур нового чемпіонату України з футболу. Старт прем'єр-ліги сенсацій не приніс - фаворити не оступилися.



Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях британець Девід Хей викликав на бій власника пояса Всесвітньої боксерської ради (ВБС) в суперважкій вазі Віталія Кличка.



В Умазі (Хорватія) на турнірі АТР Vegeta Croatia Open Umag на відкритих кортах (ґрунт) з призовим фондом 358,425 евро завершилися матчі другого кола.


Новий сезон чемпіонату України розпочався з історичної нічиї між луцькою "Волинню" та львівськими "Карпатами". Матч завершився з рахунком - 1:1. Перший тайм залишив не найкращі враження від гри команд.




Дзюдоїст Роман Гонтюк буде прапороносцем збірної України на відкритті Олімпіади-2012 у Лондоні.



Україну на Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні представлятимуть 245 українських олімпійців.



Офіційний сайт ФК "Львів" повідомив, що у зв'язку з важким фінансовим становищем у сезоні 2012/2013 клуб не буде представлений в першості професійних футбольних команд.



У суботу, 21 липня, в Києві відбудеться ряд урочистостей з нагоди проводів збірної України на Олімпійські ігри в Лондоні.



Вітчизняна футбольна зірка Андрій Шевченко потрапив до Топ-20 рейтингу найкращих голеадорів XXI століття, який опублікувала Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS).



В останньому інтерв'ю головний тренер "Кривбасу" Віталій Кварцяний поскаржився на відсутність реального зміцнення команди, а також відзначав, що низка гравців не відповідають його вимогам.