Чт, 2024-04-25, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 126 127 128 129 130 ... 142 143 »


Повний комплект нагород зібрав за минулий сезон донецький "Шахтар". До золотих медалей української Прем'єр-ліги та кубка країни "Гірники" додали і перемогу в Суперкубку України.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Сборная Украины по пляжному футболу успешно квалифицировалась на чемпионат мира 2013 года, который пройдёт на Таити.



Харків'янка Еліна Світоліна наблизилася до другого титулу Grand Slam серед юніорів. 17-річна тенісистка вийшла у півфінал юніорського Wimbledon.



В среду, 4 июля, легенду украинского футбола Андрей Шевченко был прооперирован в Милане. Как сообщает La Gazzetta dello Sport у 35-летнего форварда были проблемы с мениском.



Збірна України піднялася одразу на 6 сходинок у оновленому рейтингу ФІФА, тим самим відновивши позиції у топ-50. У трійці лідерів Уругвай та Німеччина помінялися місцями, лідером залишилася Іспанія




Національний олімпійський комітет України підбив підсумки спортивного червня, назвавши найкращу спортсменку та тренера першого місяця літа.



Президент УЄФА Мішель Платіні вважає, що Україна і Польща прекрасно організували чемпіонат Європи з футболу 2012 року.



У вболівальників ще залишилася можливість придбати квитки і подивитися фінал Євро-2012 на "Олімпійському" - у продажу є 2 тис квитків вартістю 330 євро.



Донецьк готується до півфінального матчу між збірними з футболу Португалії та Іспанії, а також до великого напливу іноземних вболівальників.



Україна проводить Євро-2012 на високому рівні - на "четвірку із плюсом" за п’ятибальною системою, зазначають експерти у сфері економіки, інвестицій та банківської справи.



Організатори розширили київську фан-зону Євро-2012 до Бессарабської площі. При цьому наметове містечко прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко на Хрещатику залишається на своєму місці.



В суботу, 23 червня, в ДТП на Полтавщині потрапив відомий атлет Юрій Малько. Від отриманих травм спортсмен помер у реанімації, не приходячи до тями.



Україну під час чемпіонату Євро-2012 відвідало вже близько 900 тис уболівальників, повідомив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський.





У чвертьфіналі Євро-2012 на "Донбас-Арені" сьогодні зустрінуться збірні Іспанії та Франції. Донецьк зустрів чинних чемпіонів світу та Європи традиційними хлібом-сіллю та спекою.