Чт, 2024-03-28, 14:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 127 128 129 130 131 ... 142 143 »

Украинский нападающий Андрей Шевченко ответил отказом на предложение клуба MLS "Монреаль Импакт". 30 июня заканчивается контракт легендарного форварда с киевским "Динамо" и он может стать свободным агентом
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Президент запорізького "Металурга" Андрій Курганський повідомив про подальші плани розвитку колективу, зазначивши, що в новому сезоні в прем'єр-лізі України клубом керуватимуть інші функціонери.



За участь у чемпіонаті Європи збірна України заробила для національної федерації футболу 10 мільйонів євро, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".



Тисячі автомобілів, на яких майорять синьо-жовті прапори, емоційне піднесення, враження про Євро-2012 як про "Майдан-2", коли нація об’єднана однією метою, люди щасливі, добрі й веселі - такі ознаки нашого чемпіонату Європи.



Начальник Головного штабу МВС України Анатолій Лазарєв розповів про те, як змінилася криміногенна ситуація в Україні під час чемпіонату Європи з футболу.



Федерація футболу України не буде подавати апеляцію на рішення угорського арбітра Віктора Кашшаї в матчі Євро-2012 Англія-Україна, який не зарахував гол Марко Девіча у ворота англійців.



Незважаючи на постійні сумніви щодо здатності України гідно провести Євро-2012, вже тепер можна передбачати, що країна проведе чемпіонат успішно. Про це пише грецька газета "Катімеріні" у статті "Один тиждень Євро і плюсові показники".



У другій грі на зборах в Австрії київське "Динамо" обіграло один з найсильніших клубів Азербаджану у товариському матчі.


Президент ФІФА Йозеф Блаттер заявив, що гол, який суддя не зарахував українській збірній під час матчу України і Англії, засвідчив необхідність запровадження технології, яка дозволяє автоматично визначати момент, коли м'яч перетинає лінію воріт.



Збірна України повністю переграла збірну Англії, але все ж програла через суддівські рішення та невезіння. Про це одразу після гри заявив головний тренер команди Олег Блохін.



Прогнози чиновників щодо кількості іноземних туристів поки залишаються далекими від реальності: власники готелів, хостелів та кемпінгів кажуть, що їхні заклади порожні.





У капітана збірної України з футболу Андрія Шевченка після гри з Францією з'явилася рідина в колінному суглобі.



Українська шаблістка Ольга Харлан завоював золоту медаль чемпіонату Європи з фехтування, який проходить в ці дні в італійському місті Ліньяно, повідомляє прес-служба Федерації фехтування України.



Німецькі європарламентарі на стадіоні у Харкові розгорнули плакат із закликами звільнити політв’язнів. Такий плакат розгорнули Ребека Хармс та Вернер Шульц, а також 50 інших активістів.


 

Євротуристи від початку Євро-2012 вже витратили в Україні чимало грошей, хоч дехто з них і нарікає на український сервіс.