Вт, 2024-04-23, 11:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 142 143 »


 

Євротуристи від початку Євро-2012 вже витратили в Україні чимало грошей, хоч дехто з них і нарікає на український сервіс.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У дні чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україну щодня приїжджає на 90 тис туристів більше, ніж за аналогічні дні минулого року.



6-річний уболівальник української збірної Тимур, фотографія й відео якого підірвали Інтернет, є сином депутата Верховної Ради.



Українські дівчата сприймають Євро-2012 як шанс вийти заміж за іноземця і вже розпочали шлюбні ігри. Здебільшого об'єкти полювання – шведи, бо їх у Києві найбільше.



Капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко за три з половиною години після матчу, де він забив у ворота шведської команди два голи, потрапив в аварію.



У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що перемогу збірної України з футболу над збірною Швеції українські фани відсвяткували бурхливо, але без пригод.



Матчами у квартеті D сьогодні завершується програма першого туру групового раунду Євро-2012. Порядок під час поєдинку "Ле Бле" зі збірною "Трьох Левів" у Донецьку забезпечать за допомогою винищувачів.



Сьогодні матчами в квартеті D завершується програма першого туру групового раунду Євро-2012. У першому матчі дня, в Донецьку, зустрінуться збірні Англії і Франції.



Офіційну фан-зону приймаючого міста Києва за два перші дні Євро-2012 відвідали за різними підрахунками від 60 до 100 тисяч уболівальників.



Відомий португальський карикатурист Ріккардо Гальван, що працює на провідне видання своєї країни, вирішив потішити люд. Він намалював карикатури на гравців Чемпіонату Європи, не залишивши без уваги нікого.



В Україні гарячково завершується підготовка до приїзду іноземних фанатів. Найбільше недоробок виявилось у Києві.



УЄФА призначив арбітрів на матчі першого туру Євро-2012. Гру збірної України проти Швеції обслужить турецька бригада арбітрів на чолі з Джюйнетом Чакиром. Допомагати йому на лініях будуть Бахаттін Дуран і Тарік Онгун , за воротами - Хусейн Геджек і Бюлент Йілдирим.



Перші футболісти прилетіли сьогодні до України. Збірна Швеції поселиться до готелю "Червона рута" в Обухівському районі. Там команда проживатиме протягом всього періоду Єврочемпіонату. А до Донецька вже прибула збірна Франції, повідомляє "Наш Век".




Українські чемпіони Віталій та Володимир Клички удостоєні нагороди за чесну і добропорядну роботу в боксі. Такий почесний приз Клички отримають від американських журналістів.



Збірна Україна поразкою від Туреччини завершила свою підготовку до домашнього чемпіонату Європи. Підопічні Олега Блохіна пропустили по голу в кожному з таймів товариського поєдинку, який відбувся в Німеччині, програвши з рахунком 2:0.