Чт, 2024-04-25, 21:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 129 130 131 132 133 ... 142 143 »


У капітана збірної України Андрія Шевченка завершився термін контракту з його клубом - київським "Динамо". Про це заявив сам футболіст.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко отримав Кавалерський хрест ордена "За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина".



В Інсбруку відбувся товариський поєдинок між збірними Австрії та Україні. Команда Олега Блохіна зазнала своєї першої поразки за сім останній матчів, поступившись господарям на останніх хвилинах основного часу поєдинку.




База українських футбольних фанатів, що були помічені у правопорушення під час матчів, налічує 1400 осіб.




ФК "Металург" (Запоріжжя) завоював право виступати в наступному сезоні у вищому дивізіоні чемпіонату України з футболу – Прем'єр-лізі.



Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс зробив сенсаційну заяву на брифінгу з журналістами у Будинку футболу. Він заявив, що не буде балотуватися на посаду голови ФФУ під час Конгресу організації, який відбудеться 2 вересня у Києві.




Пацієнтів Олександрівської лікарні в Києві, яку обрано основною для обслуговування іноземних уболівальників Євро-2012, з 7 червня випишуть зі стаціонару.



Британські ЗМІ в останні дні зовсім залякали своїх фанів. Спочатку канал Sky News розповів про існування в Донецьку групи фанів-неонацистів.



Маріупольський "Іллічівець" офіційно оголосив про призначення нового головного тренера. Ним став наставник полтавської "Ворскли" Микола Павлов.





Керманич збірної України Олег Блохін назвав 23 футболістів, які захищатимуть честь країни на домашньому Євро-2012.



Збірна України з розгромної перемоги над командою Естонії розпочала серію підготовчих поєдинків до домашнього Євро-2012. Українці, виступаючи, за словами головного тренера команди Олега Блохіна, на тлі навантажень, не залишили жодних шансів супернику.



Збірна України продовжує заключний етап підготовки до групового раунду домашнього Євро-2012.






Черговий суддівський провал в поєдинку Першої ліги практично вирішив ім'я другого учасника Прем'єр-ліги в майбутньому сезоні.




Суперкубок України з футболу сезону 2011/2012 між командами "Шахтар" (Донецьк) - "Металург" (Донецьк) відбудеться в Луганську.




Культурні інституції України презентували альтернативні путівники містами проведення чемпіонату Євро-2012, а також іншими великими містами країни.